Hemen WhatsApp'a bakın, değişti! O sıkıcı özellikten kurtuluyoruz: Artık herkes değiştirebilecek

Hemen WhatsApp'a bakın, değişti! O sıkıcı özellikten kurtuluyoruz: Artık herkes değiştirebilecek

Güncellemeleriyle gündem olan WhatsApp'tan yeni bir güncelleme! Hemen WhatsApp'a bakın, değişti! İstediğiniz gibi yapabileceksiniz. O sıkıcı özellikten kurtuluyoruz! Artık herkes değiştirebilecek...

WhatsApp, son zamanlarda yaptığı güncellemelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Her geçen gün bir özelliği test eden uygulamanın, bu kez yeni bir özelliği test ettiği öğrenildi.

WHATSAPP DAHA ÖZEL OLACAK

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini daha da özelleştirecek yeni bir özelliği test ediyor. Geçtiğimiz yılın ortalarında başlatılan yeni tasarım güncellemesinin ardından şimdi de kullanıcıların sohbet balonlarının rengini değiştirebilmesi mümkün olacak.

WhatsApp'ın yeni özelliği sayesinde, kullanıcılar artık sohbet balonlarının yeşil rengini istedikleri renklerle değiştirebilecekler. Bu özellik, kullanıcıların WhatsApp deneyimini kendi tarzlarına göre özelleştirmelerine olanak tanıyacak.

YENİ GÜNCELLEME NE ZAMAN GELECEK?

Şirket, henüz test aşamasında olan bu özelliği ne zaman kullanıma sunacağı konusunda net bir tarih vermedi. Ancak, kullanıcı taleplerini dikkate alarak sürekli olarak uygulamaya yeni özellikler ekleyen WhatsApp'ın, önümüzdeki aylarda daha fazla özelleştirme seçeneği sunması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN