Huawei akıllı güneş gözlüğünü tanıtmaya hazırlanıyor! 11 saat pil ömrü var: Fiyatı ve özellikleri şaşırttı

Huawei akıllı güneş gözlüğünü tanıtmaya hazırlanıyor! 11 saat pil ömrü var: Fiyatı ve özellikleri şaşırttı

Huawei akıllı güneş gözlüğünü tanıtmak için hazırlıklara başladı! 11 saatlik pil ömrü ile dikkat çekiyor! İşte fiyatı ve özellikleri...

Huawei, 2023 Eylül ayında Çin'de Eyewear 2 akıllı gözlük modelini duyurduktan sonra şimdi de aynı ürünün güneş gözlüğü versiyonunu tanıtıyor. Şirket, bu akıllı güneş gözlüğünü 15 Mayıs’ta düzenlenecek yaz etkinliğinde duyuracak. Ayrıca, etkinlikte Huawei'nin dizüstü bilgisayar, tablet ve diğer cihazları da tanıtması bekleniyor.

Henüz Huawei akıllı güneş gözlüğünün özellikleriyle ilgili detaylı bilgi bulunmamakla birlikte, Eyewear 2 akıllı gözlüğün kare şeklinde bir çerçeveye sahip olacağı söyleniyor. Muhtemelen numaralı gözlük versiyonuyla aynı özelliklere sahip olacak.

EYEWEAR 2 SATIŞ FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

eyewear-2-1.webp

Huawei Eyewear 2 akıllı gözlük, değiştirilebilir Zeiss reçeteli lenslerle geliyor ve kullanıcılar, gözlüğün şakak bölgesine dokunarak veya kaydırarak çeşitli işlevleri gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca, gelişmiş ses için öne bakan çift diyaframlı sürükleyici bir birime sahip yerleşik bir hoparlörle donatılmıştır. Eyewear 2, yerleşik üçlü gürültü engelleme özelliğiyle aramalarda netliği artırırken, tek şarjla 11 saat kullanım süresi sunuyor. Hızlı şarj özelliğiyle ise 10 dakikalık şarjla 3 saate kadar kullanılabilir. Eyewear 2 akıllı gözlüğün fiyatı 300 eurodan başlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN