Instagram askıya alınan hesap geri açılır mı, ne zaman açılır? İnstagram hesap neden askıya alınır?

Instagram askıya alınan hesap geri açılır mı, ne zaman açılır? İnstagram hesap neden askıya alınır?

En popüler platformlardan biri İnstagram'da bugün aksilikler yaşandı. Kullanıcılar 'hesap askıya alındı' ifadesiyle karşılaştı. Bunun sonrasında kullanıcılar askıya alınan hesabın nasıl açılacağını merak etmekte ve araştırmaktadırlar. İşte ayrıntılar.

En popüler sosyal medyalardan biri olan İnstagram'da yaşanan sorun sonrası kullanıcılar, hatanın nedenini araştırıyor. Instagram'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar 'hesap askıya alındı' hatasıyla karşılaştı. Dondurulmuş hesabın ne zaman açılacağı merak edilmektedir.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından İnstagram'da öğle saatlerinde kesinti yaşandı. Instagram hesaplarına giriş yapmak isteyen kullanıcılar 'hesap askıya alındı' hatasıyla karşılaştı. Instagram hesabı neden askıya alındı? Vatandaşlar Instagram hesaplarını nasıl geri alacaklarını araştırmaya başladı.

INSTAGRAM

ASKIYA ALINAN HESAP NASIL AÇILIR?

Instagram hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorsanız Instagram Yardım Merkezi bölümünden gerekli bilgileri doldurarak itiraz etme hakkına sahipsiniz. Formu doldurduktan sonra Instagram itiraz talebini işleme alacaktır. Daha sonra yapılan değerlendirme sonucunda hesabın yanlışlıkla kapatıldığı tespit edilirse hesap yeniden etkinleştirilecektir.

ASKIYA ALINAN HESAP NE ZAMAN AÇILIR?

Bir Instagram hesabının silinmesinin veya askıya alınmasının birçok nedeni vardır. Yinelenen içerik, telif hakkı, uygunsuz davranış, müstehcen mesajlar veya diğer kullanıcıları DM yoluyla taciz etmek için Instagram hesapları askıya alınabilir. Hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorsanız Instagram Yardım Merkezi sayfasından gerekli bilgileri doldurarak şikayette bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN