iPhone 15'in özellikleri belli oldu

iPhone 15'in özellikleri belli oldu

Apple, iPhone 15 serisi ve diğer ürünlerin tanıtımı için 'Wonderlust' etkinliğini 12 Eylül Salı günü gerçekleştirecek. Etkinlikte, iPhone 15'lerin yanı sıra Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 gibi diğer ürünler de tanıtılacak.

Apple, 12 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak. Türkiye saatiyle 20:00'da başlayacak etkinlik, Apple Park kampüsündeki Steve Jobs Theater'da düzenlenecek. iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Apple Watch 9 Serisi ve yeni donanımsal özellikler bu etkinlikte duyurulacak. Apple'ın iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde yer alması beklenen Bionic A17 çipi, mevcut çiplere göre daha fazla enerji verimliliği sağlayarak pil ömründe önemli bir artışa neden olacak.

5.jpg

İPHONE 15 ÖZELLİKLERİ

Apple'ın iPhone 15 serisi ile birlikte Type-C şarj standardına geçiş yapması bekleniyor. AB kurallarına uymak zorunda olan şirketin bu değişikliği yapması bekleniyor. iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde yer alması beklenen Bionic A17 çipinin ise A16 Bionic'teki yaklaşık 16 milyar transistör sayısının 18 ila 24 milyar transistöre sahip olabileceği söyleniyor.

6.jpg

FİYATLAR YÜKSELEBİLİR

Ayrıca TSMC, bu yonga setlerinin mevcut nesil yonga setlerinden yüzde 35 daha fazla enerji verimli olacaklarını ve bunun pil ömründe önemli kazanımlar sağlayabileceğini iddia ediyor. Bu yeni özellikler ve yükseltilmiş çip maliyetleri göz önüne alındığında, iPhone 15 Pro ve Pro Max'in taban fiyatlarının artması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN