Kullanıcılar Instagram'a erişim sağlayamadı

Kullanıcılar  Instagram'a erişim sağlayamadı

Milyonlarca kişinin kullandığı Instagram uygulamasında akış yenilememe sorunu yaşandı. Instagram’dan sorun ile ilgili peş peşe açıklamalar geldi. Sosyal ağın son açıklamasında ise “Sorunu düzelttik bu hafta gösterdiğiniz sabır için tekrar teşekkürler” denildi.

Geçen hafta facebook, Instagram ve Whatsapp'ın çökmesinin ardından bu gece de Instagram'da akış yenilememe sorunu yaşandı.

Milyonlarca kullanıcı diğer sosyal ağlar üzerinden yaptıkları yorumlarla Instagrama'a giriş yapamadıklarını, 'durduruldu' hatası ile karşılaştıklarını dile getirdi.

HaberTürk'ün haberine göre, Instagram’dan konuyla ilgili olarak yapılan ilk açıklamada, “Bazılarınızın şu anda Instagram'ı kullanırken bazı sorunlar yaşıyor olabileceğini biliyoruz. Çok üzgünüz ve düzeltmek için mümkün olduğunca çabuk çalışıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

INSTAGRAM: SORUN GİDERİLDİ

Sorun yaklaşık bir saatlik sürenin ardından giderilirken konuyla ilgili Instagram’dan yapılan ikinci açılmada, “İşler düzeldi ve şimdi her şey normale döndü. Bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz” denildi.

BİR AÇIKLAMA DA FACEBOOK'TAN

Öte yandan Facebook’tan da şu açıklama yapıldı: “Son birkaç saat içinde ürünlerimize erişemediyseniz çok üzgünüz. Birbirinizle iletişim kurmak için bize ne kadar bağımlı olduğunuzu biliyoruz. Sorunu düzelttik bu hafta gösterdiğiniz sabır için tekrar teşekkürler.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN