Metro oyununun son serisi için ortaya bu iddia atıldı! VR oyunu mu olacak?

Metro oyununun son serisi için ortaya bu iddia atıldı! VR oyunu mu olacak?

Metro oyununun son serisi için heyecanlandıran iddia! Yeni oyunun VR versiyonu mu geliyor? Kimi oyuncuları üzecek, kimi oyuncuları ise sevindirecek! İşte detaylar...

Malta merkezli Ukraynalı video oyun stüdyosu 4A Games, Metro serisinin yeni bir oyunu üzerinde çalıştığına dair yeni bilgilerle gündeme geldi. Tom Henderson’ın Insider Gaming web sitesinde paylaştığı bilgilere göre, yeni oyunun adı Metro Awakening olacak ve tek kişilik bir VR projesi olarak karşımıza çıkacak.

ÇOK OYUNCULU BİR AÇIK DÜNYA OYUNU OLMASI BEKLENİYORDU

metro-awakening-1.jpg

Metro serisinin hayranları, uzun zamandır beklenen yeni oyununun açık dünya ve çok oyunculu bir yapıya sahip olacağını düşünüyordu. Ancak son gelen bilgiler, oyunun beklenmedik bir şekilde tek kişilik bir VR deneyimi olacağını ortaya koyuyor. Bu durum, bazı hayranlar arasında olumsuz tepkilere neden oldu.

Söylentilere göre, oyunun adı olan Metro Awakening, daha önce paylaşılan hikaye detaylarıyla uyumlu bir şekilde seçilmiş gibi görünüyor. Ancak, bu bilgiler henüz resmi olarak doğrulanmış değil ve oyunun detaylarıyla ilgili net bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Bununla birlikte, bazı spekülasyonlar oyunun PSVR 2'ye özel olabileceği yönünde. Ancak, bu konuyla ilgili net bir açıklama henüz yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN