NASA'dan Türkiye paylaşımı: Hey İstanbul, parlıyorsun

NASA'dan Türkiye paylaşımı: Hey İstanbul, parlıyorsun

NASA, Instagram üzerinden İstanbul'a ait bir uydu görüntüsünü paylaşarak "Hey İstanbul, parlıyorsun!" notunu düştü. NASA'nın paylaşımına Twitter üzerinden cevap veren İmamoğlu, "Harika göründüğünü hatırlattığın için teşekkürler!" dedi.

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), sosyal medya platformu Instagram üzerinden İstanbul'a ait bir uydu görüntüsü paylaştı.

Paylaşımda "Hey İstanbul, parlıyorsun!" notu düşüldü.

"İstanbul Boğazı ve Haliç'in ikiye ayırdığı kentin gece ışıklarına bakın!" denilen paylaşımda, karenin 10 Mayıs 2021'de Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) Karadeniz'in 263 mil yukarısındaki yörüngedeyken çekildiği bilgisi verildi.

İMAMOĞLU'NDAN NASA'YA TEŞEKKÜR MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, NASA'nın paylaşımına Twitter üzerinden yanıt verdi.

İmamoğlu, paylaşımında, "Hey NASA, bu gece bize İstanbul'un uzaydan da harika göründüğünü hatırlattığın için teşekkürler!" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN