O PlayStation oyunu PC'ye geliyor! İddialar doğruysa PC'ye bu yıl çıkış yapacak!

O PlayStation oyunu PC'ye geliyor! İddialar doğruysa PC'ye bu yıl çıkış yapacak!

O PlayStation oyunu PC'ye (bilgisayar) geliyor! İddialar eğer doğruysa yarın PC kullanıcılarına duyurulacak ve yıl sonuna kadar sunulacak...

Sony Interactive Entertainment, oyun dünyasında yeni bir hamleyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Şirket, PlayStation için önceden piyasaya sürdüğü popüler oyunları, daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşabilmek amacıyla bilgisayar platformuna da taşıyor. Bu strateji çerçevesinde, aksiyon-macera türündeki Ghost of Tsushima'nın da PC kullanıcılarıyla buluşturulacağı iddia ediliyor.

Sony, daha önce God of War, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, The Last of Us ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales gibi birçok popüler PlayStation oyununu bilgisayar platformuna taşıdı.

YARIN DUYURULMASI BEKLENİYOR

ghost-of-tsushima.jpg

Oyun dünyasının güvenilir kaynaklarından Shpeshal Nick'in bildirdiğine göre, Ghost of Tsushima'nın 5 Mart'ta PC için duyurulması bekleniyor. Eğer bu iddia doğruysa, samuray temalı bu yapımın PC versiyonunun bu yılın sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

GHOST OF TSUSHIMA NASIL BİR OYUN?

ghost-of-tsushima.webp

Ghost of Tsushima, ABD merkezli oyun geliştiricisi Sucker Punch Productions tarafından geliştirilip, Sony tarafından yayınlandı. Oyun, Japon kültürünü yansıtan bir atmosferde, 13. yüzyılın sonlarında, Moğol istilası altındaki Tsushima Adası'nda geçiyor.

Oyuncular, son samuraylarından Jin Sakai'yi kontrol ederek Moğol ordusuna karşı halkı koruma görevini üstleniyorlar. Jin, gerilla savaş taktikleri, sinsi saldırılar ve düşmanın silahlarını onlara karşı kullanma gibi çeşitli yeteneklere sahip.

Ghost of Tsushima, oyuncular tarafından atmosferi ve derin hikayesiyle yüksek puanlar alarak takdir toplamış bir yapım olarak biliniyor. Bu nedenle, PC kullanıcıları için sunulacak olan versiyonun da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN