OnePlus Buds V tanıtıldı! Fiyatı ise oldukça uygun: 38 saat kesintisiz kullanım

OnePlus Buds V tanıtıldı! Fiyatı ise oldukça uygun: 38 saat kesintisiz kullanım

OnePlus, yeni Bluetooth kulaklığı modeli Buds V'i tanıttı! Uygun fiyatıyla dikkat çeken kulaklık, 38 saat kesintisiz kullanım sağlıyor...

OnePlus, akıllı telefon pazarının önde gelen şirketlerinden biri olmasının yanı sıra kulaklık alanında da faaliyet gösteriyor. Son olarak, ürün yelpazesine yeni bir ek yaparak OnePlus Buds V kulaklığını tanıttı. Bu Bluetooth kulaklık, kullanıcılara bir dizi özellik sunuyor.

ONEPLUS BUDS V TEKNİK ÖZELLİKLERİ

OnePlus Buds V launched: Offers 12.4mm titanium-plated dynamic drivers, dual-mic call noise cancellation - Gizmochina

OnePlus Buds V modeli, kumtaşı beyazı, yıldızlararası mavi ve gölge siyahı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Tasarımı dikkat çekici olan bu kulaklık, 12,4 mm titanyum kaplamalı dinamik sürücüye sahip, böylece derin bas ve net ses sunuyor. Üç farklı ses modu seçeneği olan kulaklık, dengeli, derin bas, net ve parlak ses seçeneklerini sunuyor.

Bluetooth 5.3 teknolojisini kullanan OnePlus Buds V, Dolby Atmos teknolojisini destekliyor ve bir OnePlus markalı telefon ile eşleştirildiğinde panoramik ses efekti deneyimi sunuyor. Ayrıca IP55 korumaya sahip olan kulaklık, antrenmanlar veya hafif yağmurda koşma gibi durumlarda kullanıma uygun.

Yapay zeka destekli gürültü engelleme özelliği ve çift mikrofonuyla görüşme sırasında net ses iletimi sağlayan kulaklık, dokunmatik kontrollerle kolay kullanım imkanı sunuyor. Pil ömrü açısından da oldukça iddialı olan OnePlus Buds V, tek şarjla 8 saat kullanım sağlarken, kutusuyla birlikte 38 saate kadar pil ömrü sunuyor. Ayrıca hızlı şarj özelliği sayesinde 1 saatlik şarj ile 5 saatlik kullanım mümkün.

OnePlus Buds V'nin fiyatı oldukça rekabetçi bir şekilde 20 dolar olarak belirlendi. Ancak, 94 milisaniyelik gecikme süresi nedeniyle, özellikle rekabetçi oyunlar için en uygun kulaklık olmayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN