OSB’ler dijital dönüşümle daha verimli üretecek

OSB’ler dijital dönüşümle daha verimli üretecek

KOBİ ve işletmelerin yoğun rekabet ortamında hedeflerine ulaşması için dijital dönüşümlerine öncülük eden Vodafone Business’ın Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu ile yaptığı ‘OSB Dijital Dönüşüm Programı’nda ikinci dönem başlıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi iş birliği ile gerçekleşecek eğitimlere, Türkiye’nin 81 ilindeki OSB’lerde faaliyet gösteren şirket, yönetici ve çalışanlar katılacak.

ALİ YILDIRIM/GAZİANTEP

İşletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, organize sanayi bölgeleri (OSB) ve orada yer alan şirketlerdeki yönetici ve çalışanların dijital bilgi seviyesini anlamak, güncel dijital gündem hakkında onları bilgilendirmek ve Türkiye’deki organize sanayi bölgeleri genelinde işletmelerin güvenilir danışmanı olmak hedefine kaldığı yerden devam ediyor.

Bu hedef doğrultusunda, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) akademisyenleri ile birlikte ‘OSB Dijital Dönüşüm Programı’ geçen yıl hayata geçirilmişti. Bu program kapsamında, ilk senede 1000 dijital elçi yetiştiren Vodafone Business, programın ikinci döneminin ocak ayında yeniden başladığını duyurdu.

Eğitim programının ikinci döneminde verilecek eğitimlerde, Dijital Dönüşümün Sanayi ve KOBİ’lere etkisi, Dijital Strateji ve Dijital İş Modelleri, Endüstri 4.0, Nesnelerin İnterneti (IoT), Bulut Bilişim ve 5G, Siber Güvenlik, Yapay Zekâ, Makine Öğrenmesi, Derin Öğrenme, Üç Boyutlu Yazıcı, Blok Zincir, Dijital Liderlik, Dijital Kültür ve Dijital Pazarlama gibi konular yer alacak. Üç ay sürmesi planlanan eğitimlerin sonrasında ise eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara YTÜ akademisyenleri ve OSBÜK tarafından sertifikaları takdim edilecek.

Tüm işletmelerin dijitalleşmesinde çözüm ortağı olarak yanlarında olmaya devam etmeyi hedeflediklerini aktaran Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, “Vodafone Business olarak KOBİ ve işletmelerin güvenilir teknoloji danışmanı olmak için çıktığımız yolda, OSBÜK ve YTÜ akademisyenleri ortaklığında başlattığımız ve ilk dönemini başarıyla tamamladığımız Dijital Dönüşüm Programı’nın devamı için heyecanlıyız. Programımızın ikinci dönemindeyse OSB’lerin dijital çağa ayak uydurmasını hızlandırmak ve şirketlerimizi çağın gerekliliğine hazırlamak hedefiyle 1000 kişiye eğitim verirken, 400’ün üzerinde de işletmeye dokunmak istiyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN