Otobüste, dolmuşta yüksek ses kavgası bitiyor! Huawei’den ezber bozan kulaklık! Yüksek ses sıfır gürültü…

Otobüste, dolmuşta yüksek ses kavgası bitiyor! Huawei’den ezber bozan kulaklık! Yüksek ses sıfır gürültü…

Huawei'den tasarım harikası bir yenilik. Şimdiye kadar bildiğiniz tüm kulaklıkları unutun. Hem tasarımıyla hem de özellikleri ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Ses açmak ya da kapatmak istediğinizde ne telefona ne de kulaklığa dokunmanıza gerek yok. Tüm işlemler kulak çevrenizden tek dokunuşla hallediliyor. İşte Huawei FreeClip özellikleri…

Teknoloji hızlı ilerlerken birçok farklı yenilik inanılmaz bir hızda hayatımızın içerisine dahil oluyor. Markalar ürün skalasını her geçen gün genişletirken yeni özellikleriyle rakiplerini tek tek eliyor. Müzik dinlemek için hemen hemen herkesin kullandığı kulaklıklar hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Huawei, çevreyi rahatsız edecek sesi ortadan kaldırırken akla hayale gelmeyecek bir tasarımla da merak uyandırıyor. İşte Huawei FreeClip özellikleri…

HUAWEİ'DEN TASARIM HARİKASI KULAKLIK

Son yıllarda hızlı bir şekilde artış gösteren kablosuz kulaklık modelleri her geçen gün farklı özelliklerle karşımıza çıkıyor. Huawei, FreeClip tam kablosuz kulaklık modeli ile hem müşterilerine hem de rakiplerini şaşırttı. C şeklinde açık yapısıyla kullanıcının konforuna odaklanan Huawei, çevredeki gürültüleri engelleme konusunda da oldukça ileri bir teknoloji kullanıyor.

huawei-yeni-kulaklik.jpg

Dubai'de düzenlenen etkinlik sonrasında yeni kablosuz kulaklık tanıtımını gerçekleştiren Huawei, kablosuz kulaklık segmentine de farklı bir yenilik kazandırdı. Şarkı değiştirmek ya da çağrı yanıtlamak gibi işlemleri yaparken ne telefonunuza ne de kulaklığa dokunmaya gerek kalmıyor. Kulak çevrenize ya da boynunuza dokunarak çağrı yanıtlayabilir ya da müzik değiştirebilirsiniz.

HUAWEİ FREECLİP ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Huawei'in yeni tam kablosuz kulaklık modeli olarak piyasaya çıkmaya hazırlanan FreeClip, C şeklinde bir tasarımı sahiptir. Yerleşik hava delikleri ile birlikte daha yüksek ses kalitesi sunarken yorgunluk hissiyatını da en aza indirmeyi amaçlıyor.

huawei-kulaklik.jpg

Açık gövdesi ile birlikte dış sesleri duyulmasını kolaylaştırırken entegre bir şekilde gürültü engelleme özelliği bulunmuyor. Normal kulaklıklarla rahat edemeyen insanların rahat edebileceği bir model olarak tasarlanan FreeClip, kulağınızda bir kulaklık varmış hissiyatı olmadan kullanım rahatlığı sağlıyor.

Müzik dinlerken dinlediğiniz müziği hiçbir şekilde dışarı yansıtmayan bu kulaklık 10 mm'nin üzerinde bir sürücüye sahiptir. Kulaklığın en ilginç özelliği kontrollerini kulak ya da boyun çevrenizden yapıyor olabilmeniz. İki farklı renk seçeneği sunan FreeClip tek şarj ile 8 saate kadar kullanıp sağlıyor. 8 saate kadar kullanılabilen kulaklık kutusu ile birlikte 28 saate ek süre kazandırabilmektedir. 199 Euro etiket fiyatı belirlenen FreeClip’in 29 Ocak tarihinde Huawei Band 8’de yer alması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN