Oyun keyfini suya düşürecek haber! Böyle giderse sadece izleyeceğiz: Popüler oyunlara bir büyük zam daha geldi

Oyun keyfini suya düşürecek haber! Böyle giderse sadece izleyeceğiz: Popüler oyunlara bir büyük zam daha geldi

Oyunseverlerin oyun keyfi suya düşecek! Böyle giderse oyunları sadece izlemekle yetineceğiz! Popüler oyunlara bir zam daha geldi! İşte ayrıntılar...

Türkiye'de son dönemde enflasyonun yükselmesi ve döviz kurlarındaki artış, birçok sektörü etkilediği gibi oyun dünyasını da olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Bu ekonomik zorluklar, PlayStation Store'da popüler oyunlara yapılan zam dalgasıyla bir kez daha kendini gösterdi. Geçtiğimiz haftalarda Steam'in Türk lirasını kaldırmasının ardından, PlayStation Store'da yaşanan zamlar, Türk oyuncuları ekonomik sıkıntıya soktu.

O OYUNLARIN FİYATLARINA ZAM GELDİ

Insomniac's 'Spider-Man 2' is innovative, immersive rendition of iconic story – The Shield Online

Spider-Man 2, God of War Ragnarök, The Last of Us Part II gibi popüler oyunların fiyatları, PlayStation Store'da gerçekleşen zamla birlikte yükseldi. Örneğin, Spider-Man 2 ve God of War Ragnarök'ün fiyatı 1.499 TL'den 1.999 TL'ye çıkarken, The Last of Us Part II'nin fiyatı 749 TL'den 999 TL'ye yükseldi. Bu zam dalgası, oyuncuları maddi açıdan zorlayarak oyun satın alma kararlarını etkilemeye devam ediyor.

İşte PlayStation Store'da zam gören bazı oyunların yeni fiyatları:

  • Spider-Man 2: 1.999,00 TL
  • God of War Ragnarök: 1.999,00 TL
  • The Last of Us Part II: 999,00 TL
  • Resident Evil 4: 2.129,00 TL
  • Tekken 8: 1.999,00 TL

Bu zamların, PlayStation Store mağazasının değil, oyun geliştiricilerinin ekonomik koşullar nedeniyle aldıkları bir karar olduğu belirtiliyor. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve Türkiye üzerindeki ekonomik belirsizlik, geliştiricilerin oyun fiyatlarını artırma yoluna gitmelerine neden oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN