PlayStation 5 Pro için çıkış tarihi sızdırıldı! GTA 6 için hazır olacak

PlayStation 5 Pro için çıkış tarihi sızdırıldı! GTA 6 için hazır olacak

Merakla beklenen PlayStation 5 Pro çıkış tarihi sızdırıldı! Grand Theft Auto 6 için hazır olması gündemde! Peki PlayStation 5 Pro ne zaman çıkacak? İşte ayrıntılar...

Uzun süredir heyecanla beklenen PlayStation 5 Pro modelinin çıkış tarihi nihayet gün yüzüne çıktı. Mevcut konsoldan daha güçlü bir donanıma sahip olması beklenen PS5 Pro'nun piyasaya sürülme zamanı hakkında önemli bir bilgi elde edildi.

Teknoloji devi Sony'nin, geçmişte PlayStation 4'ün lansmanından üç yıl sonra PlayStation 4 Pro sürümünü piyasaya sürdüğü düşünülürse, analistler benzer bir strateji izleneceğini öngörüyorlar. Bu doğrultuda, PlayStation 5 için de bir "Pro" versiyonunun geleceği tahmin ediliyor.

PLAYSTATION 5 PRO NE ZAMAN ÇIKACAK?

playstation-5-pro-ne-zaman-cikacak.jpg

CNBC'de yer alan bir habere göre, Sony'nin yeni oyun konsolu olan PlayStation 5 Pro'nun çıkış tarihi 2024 yılının ikinci yarısında olacak. Ancak, henüz resmi bir açıklama yapılmamış olması nedeniyle, bu bilginin kesinliği konusunda belirsizlikler devam etmektedir.

Bu iddiayı güçlendiren faktörlerden biri de, önümüzdeki yılın GTA oyununun piyasaya sürülmesidir. Eğer iddia doğruysa, PlayStation 5 Pro'nun çıkışı, Grand Theft Auto 6 için hazır olacak demektir. Bu da, oyuncuların GTA 6'yı daha yüksek performansla deneyimleyebilecekleri anlamına geliyor.

Kantan Games CEO'su Serkan Toto, "Oyun endüstrisinde Sony'nin 2024'ün ikinci yarısında bir PS5 Pro lansmanına hazırlandığına dair geniş bir fikir birliği var gibi görünüyor" şeklinde konuştu.

PS5 Pro'nun, mevcut modele kıyasla çok daha güçlü olacağı belirtilmektedir. İddialara göre, yeni model AMD RDNA 3 ekran kartı ile donatılacak ve AMD Ryzen Zen 2 işlemcisi ile desteklenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN