PlayStation oyun fiyatlarına zam

PlayStation oyun fiyatlarına zam

Bir ay önce gerçekleştirilen zammın ardından PlayStation oyun fiyatlarına bir zam daha geldi. Bilkom ve Sony’den henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Birçok popüler AAA oyunun fiyatları PlayStation mağazasında artış gösterdi. Bu artışın, en düşük yüzde 30'luk bir zamla yansıtıldığı belirtiliyor. Shiftdelete'nin aktardığına göre, oyun dağıtımcıları Bilkom ve Sony'den henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

Oyun fiyatlarındaki bu artış, sosyal medyada ciddi bir tepkiyle karşılandı. Zira, özellikle pandemi döneminde artan oyun talebi ve dijital oyun indirme platformlarının yaygınlaşmasıyla birlikte, oyuncular dijital oyun alımını tercih ediyor.

Güncel fiyat listesine bakıldığında, bazı popüler oyunların fiyatlarında oldukça belirgin artışlar görülmekte. Örneğin, The Last of Us Part 1'in fiyatı 2.249 TL'ye, The Witcher 3 Complete Edition'ın fiyatı 999 TL'ye, Red Dead Redemption 2'nin fiyatı 1.629 TL'ye ve Cyberpunk 2077'nin fiyatı ise 1.999 TL'ye yükselmiş durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN