PS4 PES kadro güncelleme nasıl yapılır? PES takım oyuncu kadrosu güncelleme

PS4 PES kadro güncelleme nasıl yapılır? PES takım oyuncu kadrosu güncelleme

Playstation severler internet üzerinden merakla PES oyununun 2021 güncellemesini nasıl alabileceklerini araştırıyor. Peki güncelleme nasıl alınır? Tüm detaylar haberimizde.

PlayStation tarafından sunulan Pro Evolution Soccer oyunu ile ilgili güncelleme ve lisans konuları insanlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki oyunun güncellemesi ile ilgili yaşanan gelişmeler neler? PES oyunu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

PRO EVOLUTİON SOCCER 2021 GÜNCELLEMESİ

Oyunda düzenlenen 2021 güncellemesi ile ilgili kullanıcılar lisans ve yeni kadroyu alabilmenin yollarını araştırıyor. Öncelikle Option File isimli dosyanın bilgisayara indirilmesi gerekiyor. PES oyunu ile ilgili en iyi güncellemenin Pes Vicio BR platformu tarafından üretildiği biliniyor. Kullanıcıların önerilerine göre birkaç opsiyonu bir arada görmek isteyen oyuncular güncellemeyi PesFutebol sitesinden indirebilir. Bu sitede en güncel yenilikler ve kadrolar bulunabiliyor. Pes Vicio BR platformu tarafından üretilen güncellemeyi indiriyorsanız dosya içerisinde olan WEPES klasörüne girerek bu dosyayı bir USB'ye attıktan sonra bu USB'yi PlayStation 4 konsolunuza takmalısınız. Konsolda kayıtlı dosyaların tutulduğu bölüme girdikten sonra eFotball Pes 2021 oyununda bulunan Edit File adlı kayıt dosyasının konsoldan silinmesi gerekiyor. 

PS4 PES Oyunu Lisanslama İşlemi Nasıl Yapılır

Bu silme işlemi de yapıldıktan sonra oun ayarlarına girmeli ve düzenle butonunu seçmelisiniz. Düzenleme bölümüne girdikten sonra karşınıza Edit File dosyası oluşturulup oluşturulmadığı uyarısı çıkacak. Çıkan bu uyarıya evet cevabını verdikten sonra Import/Export yazan kısıma tıklayarak Import Team seçeneğini seçerek karşınıza çıkacak olan ekrandaki tüm dosyaların seçilmesi ve daha sonra önünüze çıkan sayfada ise yalnızca ikinci seçeneği seçmeniz gerekiyor. Bu onaylama kısmını da tamamladıktan sonra oyun kendi içindeki dosyaların hepsini kopyalama işlemine başlamış olacak. Ancak bu işlemin biraz uzun sürebileceği de biliniyor. İlk adım tamamlandıktan sonra oyununuzun içinde olan ikon güncellemelerini yapmanız gerekiyor. Bu işlemi yapabilmek için de Import/Export seçeneğine girip, Import Competition seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Daha sonra tüm dosyalar seçilerek güncellemenin tamamlanması gerekiyor. Bu işlem yapıldıktan sonra da oyun içindeki tüm ikonlar güncellenmiş olacak. Ancak bu işlemin de biraz uzun sürebileceğini hatırlatmakta fayda var. İki güncelleme de sorunsuz yapıldıktan sonra PES oyunu lisanslanmış oluyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN