PUBG oynarken kasma derdine son! Artık görüntüler yağ gibi akacak

PUBG oynarken kasma derdine son! Artık görüntüler yağ gibi akacak

PUBG oynarken kasma derdine artık son! Yeni güncellemeyle birlikte artık görüntüler yağ gibi kayacak! 120 FPS desteği geliyor...

Akıllı telefon teknolojisinde önemli bir adım atılıyor! 120Hz ekranlı telefonlar artık daha yüksek kare hızında çalışmayı destekleyen oyunlara ev sahipliği yapacak. Bu gelişmeyle birlikte, popüler mobil oyunlardan biri olan PUBG'nin 13 Mayıs'ta alacağı güncelleme ile oyuncular 120 fps hızında akıcı bir deneyim yaşayabilecekler.

ÜST SEVİYE TELEFON KULLANICILARINI SEVİNDİRECEK

PUBG hayranlarına şok! Karar sonrası 60 milyar dolar buharlaştı | Ekonomi Haberleri

Samsung'un üst seviye telefon kullanıcılarını sevindirecek haberine göre, Galaxy S24 serisi, Galaxy S23 serisi ve Galaxy Z Fold 5 gibi cihazlar, yaklaşan güncelleme ile PUBG'yi 120 fps hızında oynama imkanına kavuşacaklar. Samsung, bu güncelleme için oyunun geliştiricisi Tencent ile işbirliği yaparak cihazların performansını optimize ettiğini açıkladı. Optimizasyonlar, özellikle yüksek grafiklere sahip olan PUBG gibi oyunların akıcı bir şekilde çalışmasını sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda cihazların sıcaklık kontrolünü de sağlayacak.

Ancak, Samsung'un belirttiği modeller dışında kalan üst seviye telefonlar için 120 fps modunun desteklenip desteklenmeyeceği henüz netlik kazanmış değil. Samsung, bu konuda henüz bir açıklama yapmamış durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN