Saatler kaldı! 805 TL değerindeki oyunu ücretsiz edinmek için son şans! Steam kütüphanenize mutlaka ekleyin

Saatler kaldı! 805 TL değerindeki oyunu ücretsiz edinmek için son şans! Steam kütüphanenize mutlaka ekleyin

Steam'in sunduğu ücretsiz oyun için son saatler! 805 TL değerindeki oyunu ücretsiz edinmeniz için son şans! Kaçıran üzülür, Steam kütüphanenize mutlaka ekleyin...

Oyunseverlere müjde! Steam, ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kez, normalde 805 TL değerindeki popüler strateji oyunu Endless Legend'ı kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor. Üstelik, bu oyunu bir kez kütüphanenize eklediğinizde kalıcı olarak sizin olacak.

Endless Legend, SEGA tarafından yayınlanan ve strateji oyunları arasında önemli bir yere sahip olan bir yapım. Kapsamlı hikayesi ve detaylı oyun mekaniği ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyun, kısa süreliğine ücretsiz olarak erişime açıldı.

SAATLER KALDI

Steam'den ücretsiz oyun! 800 lira değerindeki oyun ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek

Steam'in sunduğu ücretsiz oyun kampanyasıyla oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Normalde 25 dolar (yaklaşık 805 TL) değerinde olan strateji oyunu Endless Legend, bugün saat 20:00'ye kadar ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu fırsatı kaçıranlar üzülecek, bu nedenle acele edin ve oyunu kütüphanenize eklediğinizden emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN