Sevilen Game of Thrones dizisinin mobil oyunu geliyor! Fragmanı yayınlandı: Android ve iOS'a geliyor

Game of Thrones dizisinin mobil oyunu Android ve iOS platformuna çıkış yapacak! İlk fragman yayınlandı! O tarihte çıkış yapıyor...

Zynga, mobil platformlar için geliştirdiği yeni Game of Thrones oyunu "Game of Thrones: Legends"ın 25 Temmuz'da çıkacağını duyurdu. App Store ve Google Play üzerinden erişime açılan bu eşleştirme temelli savaş oyunu, hayranlarına yeni bir Westeros macerası sunuyor.

RESMİ LİSANSLI VE İÇERİK DOLU

HBO adına Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından resmi olarak lisanslanan "Game of Thrones: Legends", hem Emmy ödüllü Game of Thrones hem de Altın Küre ödüllü House of the Dragon dizilerinden karakterleri ve içerikleri barındırıyor. Oyuncular, ikonik Westeros karakterleriyle dolu bir dünyada Demir Taht'ı ele geçirmek için mücadele edecekler.

Karakterler ve Stratejik Görevler

Oyuncular, Jon Snow, Rhaenyra Targaryen, Hound, Ser Criston Cole ve Arya Stark gibi ünlü şampiyonlardan oluşan bir takım kurup geliştirecekler. Bu karakterlerle birlikte Westeros'taki görevleri tamamlayarak Demir Taht'a ulaşmaya çalışacaklar. Zynga, "Game of Thrones: Legends, hayranları ve oyuncuları, hem son derece stratejik hem de inanılmaz derecede keyifli bir yolculukta en sevdikleri Westeros karakterleri, etkinlikleri ve mekanlarıyla her gün etkileşime girmeye davet ediyor." açıklamasında bulundu.

Üçlü Eşleştirme Temelli Savaşlar

"Game of Thrones: Legends", üçlü eşleştirme temelli bulmaca savaş mekaniği ile dikkat çekiyor. Oyuncular, farklı stratejiler geliştirerek rakiplerini alt etmeye çalışacaklar. Şimdiden App Store ve Google Play’de ön kayda açılan oyun, geniş bir kitle tarafından merakla bekleniyor.

25 TEMMUZ'DA APP STORE VE GOOGLE PLAY'DE!

25 Temmuz'da çıkacak olan "Game of Thrones: Legends", hem iOS hem de Android kullanıcıları için erişilebilir olacak. Westeros'un büyüleyici dünyasında yeni maceralara atılmak isteyenler için bu oyun kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN