Spotify'dan zam kararı! Yeni ücret belli oldu…

Spotify'dan zam kararı! Yeni ücret belli oldu…

Çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify, abonelerine gönderdiği mailde aylık ücretlere zam yapıldığını duyurdu. Mailde zamma gerekçe olarak ise kullanıcılara en iyi deneyimi sunmak yatırım yapmaya devam edebilmek için yapıldığı duyuruldu. İşte Spotify Premium Bireysel planının güncel fiyatı…

İsveç merkezli bir müzik veri akışı ve podcast servisi Spotify, Türkiye'deki Premium Üyelik ücretine zam geldiğini duyurdu.

Şirketten kullanıcılara gönderilen mesajda, zamma gerekçe olarak müşterilere iyi deneyimi sunmak ve yatırım yapmaya devam etmek gösterildi.

Zammın fiyatı belli oldu

Spotify'dan yapılan açıklamada, "Tadını çıkaracağın yeni içerikler ve özelliklerle en iyi deneyimi sana sunmak amacıyla yenilik ve yatırım yapmaya devam edebilmemiz için 1 Ağustos 2022 tarihinden itibaren Premium Bireysel planının fiyatını artırıyoruz" denildi.

Açıklamada, "Daha önce ayda 17,99 TL olan Premium Bireysel planının yeni fiyatı ayda 20,99 TL olacak" ifadelerine yer verildi.

Ekimde geçerli olacak

Premium üyesi olanlar ise Ağustos'tan itibaren geçerli olacak zamdan daha geç bir tarihte, Ekim 2022'de etkilenecek.

Şirketin kullanıcılara gönderildiği mailde bu konuyla ilgili şunlar söylenildi:

"Premium Bireysel üyesi olduğundan mevcut fiyattan 60 gün boyunca yararlanabileceksin. Yani, yeni fiyat senin için Ekim ayındaki fatura tarihinden itibaren geçerli olacak.

Premium üyesi olduğun için teşekkür ederiz.

Spotify Ekibi."

spotify.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN