Steam'de 205 TL, Epic Games'de ücretsiz! O oyunu kütüphanenize mutlaka ekleyin

Steam'de 205 TL, Epic Games'de ücretsiz! O oyunu kütüphanenize mutlaka ekleyin

Steam'de 6,59 dolar olan ve güncel dolar kuruyla 205 liradan satılan oyun, Epic Games Store'da ücretsiz oldu! O tarihe kadar kütüphanenize ekleyin...

Epic Games Store, uzun yıllardır her Perşembe günü, kullanıcılarına AAA oyunlardan sevilen bağımsız yapımlara kadar geniş bir yelpazedeki oyunları ücretsiz olarak sunarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bu hafta ise Epic Games Store'un bedava oyunu, Steam'de 6,59 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Aerial Knight's Never Yield.

AERIAL KNIGHT'S NEVER YIELD NASIL BİR OYUN?

Aerial_Knight's We Never Yield Announced For Summer 2024

Aerial Knight's Never Yield, muhteşem görsel efektleri ve hızlı aksiyonuyla ilk andan itibaren dikkat çekiyor. Oyuncuları yüksek tempolu ve fütüristik bir dünyaya götüren oyun, Wally karakteriyle oyuncuları aksiyon dolu sekanslar arasında koştururken, parkur yeteneklerini ve reflekslerini kullanarak düşmanların ve engellerin üstesinden gelmeye teşvik ediyor.

Oyuna ücretsiz olarak nasıl sahip olabileceğinizi öğrenmek için, Epic Games Store'a hesabınızla giriş yapmanız ve anasayfadaki 'Ücretsiz Oyunlar' kısmında Aerial Knight's Never Yield'ı bulup tıklamanız yeterli. Oyunun sayfasında yer alan 'Yükle' butonuna tıklayarak yönlendirileceğiniz yeni sayfada 'Sipariş Ver' seçeneğini seçerek oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

7 MART'A KADAR ÜCRETSİZ

Ancak ücretsiz oyunu kapmak için sınırlı bir süreniz olduğunu unutmayın. Oyun, 29 Şubat Perşembe günü saat 18:00'den itibaren ücretsiz olarak sunulacak ve bir hafta boyunca bu şekilde kalacak. Dolayısıyla 7 Mart Perşembe günü saat 18:00'e kadar oyunu kütüphanenize eklerseniz, oyun kalıcı olarak sizin olacak. Ancak bu süreyi kaçırırsanız, oyunu satın almanız gerekecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN