Steam'de 644 TL, Epic Games Store'da ise 21 TL! Bu fırsat kaçmaz: Mega indirimler devam ediyor

Steam'de 644 TL, Epic Games Store'da ise 21 TL! Bu fırsat kaçmaz: Mega indirimler devam ediyor

Epic Games oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor. Mega indirim etkinliği kapsamında bir çok popüler oyunda dev indirimler! Steam mağaza fiyatı 644 TL olan oyun, Epic Games Store'da 21 TL'ye düştü...

TUNACAN ATALAY

Epic Games, oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Mega indirim etkinliği kapsamında pek çok popüler oyunda büyük indirimler sunuluyor. Bu fırsatlar, oyunseverlere favori oyunlarını çok daha uygun fiyatlarla satın alma imkanı tanıyor.

YAKUZA 6: THE SONG OF LİFE BÜYÜK İNDİRİMDE

Yakuza 6: The Song of Life Sistem Gereksinimleri Belli Oldu - Technopat

Oyun dünyasında büyük yankı uyandıran Yakuza 6: The Song of Life, Epic Games'in mega indirimleriyle dikkat çekiyor. Normalde Steam'de 20 dolar (yaklaşık 644 TL) olan bu oyun, şimdi Microsoft Store'da sadece 15 TL'ye düşmüş durumda. Bu inanılmaz indirim, Yakuza serisinin hayranlarını ve yeni oyuncuları cezbetmeyi başarıyor.

Epic Games'in mega indirim etkinliği, yalnızca Yakuza 6 ile sınırlı değil. Etkinlik kapsamında birçok popüler oyunda devasa indirimler sunuluyor. Bu etkinlik, oyunculara büyük tasarruf sağlarken, aynı zamanda oyun kütüphanelerini genişletme fırsatı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN