Steam'de dev indirime giren oyun hafta sonuna özel ücretsiz sunuldu

Steam'de dev indirime giren oyun hafta sonuna özel ücretsiz sunuldu

Steam platformunda 59,99 dolardan, 5,99 dolara düşen Sid Meier's Civilization 6, hafta sonuna özel ücretsiz erişime açıldı! İşte ayrıntılar...

Dijital oyun mağazası Steam, çeşitli etkinliklerle oyuncuları memnun etmeye devam ediyor. Son olarak, popüler strateji oyunu Sid Meier’s Civilization 6, ücretsiz erişime açıldı. Strateji sever oyuncular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

25 ŞUBAT'A KADAR ÜCRETSİZ

5 Bin TL Değerindeki Sid Meier's Civilization VI Steam'de %91 İndirime Girdi! - Tamindir

Sid Meier’s Civilization 6, 25 Şubat saat 19.00’a kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilir durumda. Bu süre içinde herhangi bir ücret ödemeden oyunu deneyimleyebilirsiniz. Ancak belirtilen tarihten sonra ücretsiz erişim sona erecek ve oyunu oynamak için satın alma yapmanız gerekecek. Ancak oyun, 7 Mart tarihine kadar yüzde 90 indirimle 59,99 dolar yerine, 5,99 dolara satışa sunuluyor.

Oyun, 2K Games tarafından yayınlanmış olup oyuncuların bir uygarlık kurup yönetmelerine odaklanıyor. Sid Meier’s Civilization 6, taş devrinden bilgi çağına kadar uzanan bir zaman diliminde kültürel, teknolojik, askeri ve politik unsurları içeren derin bir strateji oyunudur. Bu nedenle, strateji türünü seven oyuncular için oldukça ilgi çekici bir seçenektir.

SID MEIER'S CIVILIZATION 6 NASIL ÜCRETSİZ OYNANIR?

5 Bin TL Değerindeki Sid Meier's Civilization VI Steam'de %91 İndirime Girdi! - Tamindir

Sid Meier’s Civilization 6 oyununu ücretsiz olarak oynamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. İlk olarak oyunun Steam sayfasına buradan ulaşın.
  2. "Sid Meier’s Civilization 6 Oynayın" başlığı altındaki "Oyunu Oyna" butonuna tıklayın.
  3. İndirme işlemini başlatın.
  4. İşte bu kadar! Artık oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN