Steam'in en popüler oyunları açıklandı! Ne CS 2 ne de PUBG var! Listenin başını o oyun çekiyor

Steam'in en popüler oyunları açıklandı! Ne CS 2 ne de PUBG var! Listenin başını o oyun çekiyor

Steam, en popüler oyunlar listesini açıkladı! Listenin başında ne Counter-Strike 2 var, ne de PUBG! Listenin başını o oyun çekiyor! İşte Steam'in en çok indirilen oyunları...

SteamDB'nin verilerine göre, Türkiye'yi kasımda MENA bölgesi içinde değerlendirmeye başlayan ve satın alımlarda TL kullanımını durdurarak dolara geçen Steam platformunda, geçtiğimiz haftanın en popüler oyunları belirlendi. Haftanın en çok satanları listesinde dikkat çeken bir değişiklik yaşandı ve zirveye yeni bir oyun, Palworld yerleşti.

Palworld, geçtiğimiz günlerde çıkış yapmış olmasına rağmen hızla popülerlik kazanarak Steam'in en çok satan oyunları arasına girdi. İkinci sıradaysa Steam Deck yer alıyor. Ancak, Steam Deck'in konsolunun oyunlarla birlikte listeye sokulma nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haftanın en popüler oyunları listesinde üçüncü sırada Counter-Strike 2, dördüncü sırada PUBG ve beşinci sırada EA FC 24 bulunuyor. Altıncı sıradaki oyun ise Warframe.

Palworld, oyuncuları özel toplar kullanarak "Pals" adı verilen yaratıkları yakalayabilecekleri bir dünyaya taşıyan bir oyun olarak öne çıkıyor. Oyunun farklı kılan özelliklerinden biri, oyuncuların hayatta kalmak için dostlarına, silahlarına ve işçilik becerilerine güvenmek zorunda kalmaları.

STEAM POPÜLER OYUN LİSTESİ

Steam en popüler oyunlar belli oldu

Steam'in geçtiğimiz haftanın en çok indirilen oyunları listesi şu şekilde sıralanıyor:

  1. Palworld
  2. Steam Deck
  3. Counter-Strike 2
  4. PUBG
  5. EA FC 24
  6. Warframe
  7. Lethal Company
  8. Baldur’s Gate 3
  9. Apex Legends
  10. Call of Duty

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN