Sürekli şifrelerini unutanlara müjde! Google'dan yeni güncelleme: O özellik sayesinde şifreleriniz direkt entegre olacak

Sürekli şifrelerini unutanlara müjde! Google'dan yeni güncelleme: O özellik sayesinde şifreleriniz direkt entegre olacak

Sürekli olarak şifrelerini unutan kullanıcılara müjde! Google, yeni güncellemesini duyurdu! Artık o özellik sayesinde şifreleriniz direkt sisteme entegre olacak...

Google Şifre Yöneticisi, son güncellemeyle birlikte kullanıcıların uzun zamandır beklediği bir özelliği kullanıma sunuyor. Artık uygulama, telefonlarda saklanan şifreleri doğrudan kendi veri tabanına aktarabilme imkanı sunacak.

Bu güncellemeyle birlikte, kullanıcılar şifrelerini Google Şifre Yöneticisi üzerinde daha kolay ve hızlı bir şekilde yönetebilecekler. Özellikle Chrome ile entegrasyonu sayesinde, Google ekosistemiyle uyumlu çalışan bu uygulama Android kullanıcıları için öne çıkıyor.

Google's Password Manager gets an exciting update

Google Şifre Yöneticisi, şu anda beta aşamasında olan ve yakın zamanda yayınlanması beklenen Play Services v24.12 güncellemesiyle bu yeni özelliği kullanıma sunacak. Bu özellik sayesinde Google, şifre yönetimi alanındaki rekabetçi konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Mobil platformlarda henüz yeni olan bu özellik, masaüstü Chrome uygulamasında daha önce kısmen kullanılabiliyordu. Ancak, güncellemenin mobil platformlara getirilmesiyle birlikte kullanıcılar, şifrelerini daha rahat bir şekilde yönetebilecekler.

Güncellemenin kısa bir süre içinde kullanıcılara sunulması bekleniyor, böylece Google Şifre Yöneticisi kullanıcıların şifre yönetimi deneyimini daha da iyileştirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN