Tam bir fiyat performans ürünü! OnePlus Nord N30 SE tanıtıldı: Hem uygun fiyatlı, hem de şık tasarım

Tam bir fiyat performans ürünü! OnePlus Nord N30 SE tanıtıldı: Hem uygun fiyatlı, hem de şık tasarım

Tam bir fiyat performans ürünü! OnePlus Nord N30 SE tanıtıldı: Hem uygun fiyatlı, hem de şık tasarımıyla dikkat çekiyor. İşte OnePlus Nord N30 SE özellikleri ve satış fiyatı...

Teknoloji devi OnePlus, sessiz sedasız olarak geçtiğimiz yılın başlarında piyasaya sürdüğü Nord N20 SE modelinin yeni versiyonunu tanıttı. Yeni akıllı telefon, OnePlus Nord N30 SE 5G adıyla kullanıcıların beğenisine sunuldu. Orta-giriş seviyesine hitap eden bu yeni model, uygun fiyatı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

ONEPLUS NORD N30 SE 5G TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

oneplus-nord-n30-se-1.jpg

OnePlus Nord N30 SE 5G modeli, delikli ön kameraya sahip 6,72 inçlik FHD+ LCD ekranla geliyor. Gücünü MediaTek Dimensity 6020 5G yonga setinden alan telefon, 4GB RAM ve 128GB depolama alanı sunuyor.

Kamera özelliklerine baktığımızda, Nord N30 SE'de 50 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü içeren çift arka kamera kurulumu bulunuyor. Ön kamera ise ekrana gömülü 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip.

Akıllı telefon, 5.000mAh batarya kapasitesine sahip ve 33W SuperVOOC hızlı şarj desteği sunuyor. OnePlus, cihazın kutusundan Android 13 tabanlı OxygenOS 13.1 işletim sistemiyle çıkacağını duyurdu. Ancak, cihazda 3,5mm kulaklık jakının bulunmadığını belirtmek gerekiyor.

Nord N30 SE 5G, Cyan Sparkle ve Black Satin olmak üzere iki renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Fiyatı ise sadece 160 dolar olarak belirlendi. Önümüzdeki aylarda Türkiye pazarına da sunulması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN