Threads çalışmıyor hatası & çözümü

Threads çalışmıyor hatası & çözümü

Kullanıcılar tarafından Threads çalışmıyor hatası & çözümü üzerine araştırmalar başlamıştır. Uygulamanın yeni olması ve iyileştirme çalışmalarının tamamlanmaması zaman zaman çalışmama hatalarına neden olur. Bu durumda hatanın çözülmesi ve uygulamanın kullanılabilir hale gelmesi gerekir. Threads uygulamasında hata çözümüne ait detaylar;

THREADS ÇALIŞMAMA HATASI ÇÖZÜMLERİ

Threads çalışmama hatasının birden fazla nedeni olabilir. O nedenle çözüm arayışına girmeden önce neden çalışmadığı anlaşılmaya çalışılır. Özellikle teknik bir sorun yaşanıyorsa onarımın yapılmasını beklemek gerekir. Uygulama için teknik bir sorun bulunmuyorsa hata çözüm yollarını kullanmak gerekir.

Threads çalışmama hatasının çözümleri şunlardır;

  • Ağ kontrolü
  • Mobil cihazı kapatıp açma
  • Uygulama belleğini temizleme
  • Uygulamayı güncelleme
  • Uygulamayı yeniden yükleme

Bu yollardan herhangi biri hatanın ortadan kalkmasına yardımcı olur. Her yol denenip aynı sonuca ulaşıldığında ise bir süre bekleyip yeniden çözmeye çalışmak gerekir.

THREADS AĞINI KONTROL ETME

Çalışmayan Threads hesabı varsa ilk olarak ağ kontrolünü yapmak gerekir. Genel bir sorun varsa Threads üreticilerinin sorunu çözmesini beklemek lazımdır. Genel sorun olup olmadığını anlamak için instagram ve diğer platformlarda araştırma yapılır. Uygulama kullanıcıları hata aldıklarını belirtiyorlarsa sorunun genel olduğunu kolayca anlamak mümkündür.

MOBİL CİHAZI KAPATIP AÇMA

Threads çalışmama nedeni kullanılan mobil cihaz olabilir. Cihazın yoğun kullanılması programı çalıştırmaya engel olmuş olabilir. Bu durumda mobil cihaz kapatılıp açılmalıdır. Mobil cihaz açıldıktan sonra Threads uygulamasına girmeye çalışılır. Uygulama sorunsuz açılırsa sorun ortadan kalkmış demektir.

THREADS UYGULAMASI BELLEĞİNİ TEMİZLEME

Ön belleği temizlemek mobil uygulamalardaki hataların onarılmasını sağlar. Bu nedenle Threads çalışmadığında ön belleğin temizliği yapılmalıdır. Önbellek temizlemek için Ayarlar-Uygulama Listesi ve Threads yolu izlenir. Uygulama bilgileri sayfasından Saklama Alanı Kullanımı bölümüne tıklanır. Bu işlemin ardından Verileri Temizle bölümüne tıklanarak temizleme işlemi yapılır.

Iphone cihaz üzerinden ön bellek temizliği yapmak için Ayarlar-Genel-Iphone Depolama ve Threads yolunu izlemek gerekir. Bu işlemin ardından da ön bellek temizliği yapılır.

THREADS UYGULAMASINI GÜNCELLEME

Threads yeni geliştirildiği için sürekli yeni güncellemeler hazırlanır. Bu güncellemeler eski sürümlerin işlevini yitirmesine neden olur. Bu durumdan haberdar olmayan kişiler güncelleme yapmadıkları için uygulamanın çalışmaması sorunuyla karşılaşabilirler. Bu nedenle sorunu yaşayan kişilerin Threads güncel mi diye bakmaları gerekir.

Threads uygulamasının güncel olmadığını anlayan kişiler App Store ve Play Store kullanarak güncelleme yaparak yeniden kullanmayı denerler. Uygulama çalışmaya başlarsa sorunun güncelleme nedeniyle yaşandığı anlaşılır.

THREADS UYGULAMASINI SİLİP YENİDEN YÜKLEME

Hata çözüm yöntemlerinin hiçbiri Threads’ın çalışmasını sağlamamışsa son bir yöntem kalmıştır. Bu yöntem ise uygulamanın silinip yeniden yüklenmesidir. İlk olarak Threads uygulamasına Ayarlar bölümünden ulaşılarak Kaldır seçeneği onaylanır.

Uygulama kalktıktan sonra Play Store veyahut App Store kullanılarak Threads uygulaması bulunur. Uygulama bulduktan sonra yeniden yükleme yapılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN