TikTok YouTube'a rakip oluyor: Testler başladı

TikTok YouTube'a rakip oluyor: Testler başladı

TikTok, YouTube'u tedirgin edebilecek bir adım attı. Şirket, saatler süren video yüklemelerini test etmeye başladı.

Sosyal medya platformları arasındaki rekabet her geçen gün daha da kızışıyor. Bu rekabetin son örneği, kısa video paylaşım platformu TikTok'un yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurmasıyla gündeme geldi. Uygulamanın yöneticileri, maksimum video uzunluğunu şu anda mevcut olan 10 dakikadan tam 60 dakikaya çıkarmak için çalışmalarını hızlandırdı.

TİKTOK, YOUTUBE'A RAKİP OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Henüz test aşamasında olan bu devrimsel özellik, TikTok'un sadece kısa video platformu olma konseptini değiştirebilir. Uygulamanın geleceği hakkında yapılan yorumlar arasında en dikkat çekici olanı ise "TikTok, YouTube'a rakip olma yolunda ilerliyor" şeklindeki ifadeler oldu.

Ancak, TikTok'un bu yeni özelliği ne zaman kullanıcılara sunulacak henüz netlik kazanmış değil. Şu anda yüklenen maksimum video süresinin 10 dakika olduğu göz önüne alındığında, 60 dakikalık videoların hemen gelmesinin pek olası olmadığı belirtiliyor.

Bu yeni adım, TikTok'un içerik üreticileri için sağladığı fırsatları genişletme potansiyeline sahip. Daha önce bu yıl içinde bazı içerik üreticileri ile 30 dakikalık içerikleri test etmiş olan platform, bu alanda atılımlar yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN