TRT 1 neden siyah ekran? TRT 1 yayın yok mu, neden yok? TRT 1 güncel frekans bilgileri

TRT 1 neden siyah ekran? TRT 1 yayın yok mu, neden yok? TRT 1 güncel frekans bilgileri

TRT 1 izleyicileri kanalı açtığında siyah ekran ile karşılaştı. TRT1 ekranlarının neden açılmadığı merak edilirken konu hakkında araştırmalar da başladı. TRT1 neden açılmıyor? TRT 1 ekranları neden siyah ekran? İşte detaylar...

Türkiye geneli yayın yapan ve en çok izlenen kanallardan olan TRT1 açanlar neden siyah ekran ile karşılaştığını araştırmaya başladı. TRT1 izleyicileri bu sorunun neden olduğunu ve ne zaman düzeleceğini merak etti. TRT1 neden siyah ekran? TRT1 frekans ayarları ve sorun giderme yöntemleri haberimizde yer almaktadır.

TRT 1 NEDEN AÇILMIYOR?

Dünya Kupası 2022 maçları TRT 1 ekranlarında yayınlanırken kanalın frekans ayarları ise güncellendi. Bu nedenle televizyonlarda TRT 1 açılmayıp siyah ekran karşımıza çıkıyor. TRT 1 ekranlarını canlı olarak izlemek için öncelikle frekans ayarlarını yapmak gerekir.

TRT1 NEDEN SİYAH EKRAN?

2022 Dünya Kupası maçlarının yayınlanacağı TRT 1 ekranlarını açan izleyiciler siyah ekran ile karşılaştı. Bunun ardından ise maçı izleyecek olanlar bu sorunun nasıl çözüleceğini araştırdı. TRT1 ekranlarının maça özel frekans ayarları girildiğinde sorunsuz olarak izlenebileceği açıklandı.

TRT 1 neden siyah ekran

TRT 1 FREKANS BİLGİLERİ

TÜRKSAT 4A

Frekans 11794

Polarizasyon V(Dikey)

Sembol Oranı 30000

FEC 3/4

TRT 1 FREKANS DUYURUSU

Dünya Kupası maçlarının yayınlanacağı TRT ekranları Türkiye sınırları içerisinde de kaliteli, kesintisiz ve sorunsuz olarak izlenme fırsatı sunuluyor. Yapılan duyuruda ise TRT HD Türkiye kapsamında Türksat frekans ayarları olarak Uydu; Türksat 4A, Frekans;11794, Polarizasyon; V (Dikey), Sembol Oranı; 30000, FEC; 3/4" bilgileri açıklandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN