Trump'ın sosyal medya girişimi 'Truth Social' kullanıcılara sunuldu

Trump'ın sosyal medya girişimi 'Truth Social' kullanıcılara sunuldu

Eski ABD Başkanı Trump'ın sosyal medya girişimi 'Truth Social', bugün itibarıyla Apple Store'da kullanıcılara sunuldu. Platform, 6 Ocak Kongre baskınından sonra başta Twitter ve Facebook olmak üzere tüm hesapları kapanan Trump'ın 'sosyal medyaya dönüşü' olarak tarif ediliyor.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın şahsi sosyal medya girişimi 'Truth Social' bugün Apple Store'da kullanıcılara sunuldu. Trump Medya ve Teknoloji Grubu tarafından başlatılan girişim, halihazırda uygulama mağazasında indirilebiliyor.

Hamle, geçen yılki 6 Ocak Kongre baskınından sonra başta Twitter ve Facebook'takiler olmak üzere tüm hesapları kapanan Trump'ın 'sosyal medyaya dönüşü' olarak tarif ediliyor.

Trump, sosyal medya devlerinin aldığı kararın ardından yaptığı açıklamada, "Birçok site ile iletişim halindeydik ve yakın zamanda büyük bir duyurumuz olacak. Aynı zamanda yakın gelecekte kendi platformumuzu kurma ihtimallerini de değerlendiriyoruz. Bizi susturamayacaksınız" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN