Türk Telekom internet kesintisi sorunu gündem oldu

Türk Telekom internet kesintisi sorunu gündem oldu

Türk Telekom aboneleri internete bağlantı sorunları yaşıyor. Türkiye genelinde yaşanan sıkıntı yüzünden pek çok Türk Telekom abonesi internet kullanımı yapamadı. Türk Telekom yaşanan kesintilerle ilgili bir açıklama yapmadı.

Akşam saatlerinden itibaren başlayan ve hala devam eden Facebook, Instagram ve WhatsApp bağlantı sorunlarının yanında anlık olarak Türk Telekom kullanıcıları internet bağlantı sorunları bildirmeye başladı.

Türk Telekom internet aboneleri internette yaşanan kopmalar yüzünden Twitter'da #türktelekom hashtagi ile yaşadıkları internet bağlantı problemleriyle ilgili paylaşımlar yaptı. Türk Telekom'dan sorunun kaynağı ile ilgili bir açıklama yapılmazken sosyal medya kullanıcıları Türk Telekom'un Twitter hesabından yaptığı 'Yüksek hızlı internet paylaşımını' eleştirdi.

Gelen ilk bilgilere göre sorun özellikle Marmara ve Ege bölgesinde etkiliyken Akdeniz ve ülkenin geri kalanında da benzer erişim problemleri yaşanıyor. Türk Telekom'un henüz bir açıklama yapmadığı durum hakkında sosyal medyada pek çok kullanıcı şikayetlerini dile getiriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN