Twitter kullanıcılarına büyük şok! Giriş yapar yapmaz o hatayı fark ettiler

Twitter kullanıcılarına büyük şok! Giriş yapar yapmaz o hatayı fark ettiler

Twitter deneyimcileri, beklenmedik bir hata durumunda bulundular. Bu durumu fark eden Twitter severler, yaşanan durumu çözümlemekte güçlük çekti. Hatanın belirgin hale gelmesiyle, herkes önceden paylaşılan tweetlerini gözden geçirmeye yönlendi.

Dünya çapında tanınan ve Elon Musk tarafından satın alınan Twitter platformu, her gün farklı bir sorunla başı dertte. Kullanıcılar, birkaç gündür erişim zorlukları yaşarken, Twitter'a geri bildirimler sağlamaya başladılar. Ancak, yaşanan bu sorunlarla ilgili belirgin bir yanıt alınmadı.

Twitter deneyimcileri, erişim zorluğunun neyden kaynaklandığını henüz çözememişken, bu sefer farklı bir hata durumuyla karşılaştılar. Twitter severler, daha önce sildikleri tweetleri ve yeniden tweetlemelerini kendi akışlarında görüntülemeye başladılar. Silinen verilerin geri getirildiğini gören kullanıcılar, yaşanan durumu kavramakta güçlük çekti.

34 BİN TWEET PROFİLDE YENİDEN YÜZ GÖSTERDİ

ZDNET tarafından yapılan haberlere göre, çok sayıda Twitter deneyimcisi, silinen tweetlerinin sitenin görsel alanında yeniden yer aldığını belirtti. Hatta bir Twitter severi, daha önce sildiği 34 bin tweetinin profilinde yeniden görüntülenmeye başlandığını duyurdu. Twitter'daki bu hata durumu sadece silinen tweetleri değil, aynı zamanda silinen yeniden tweetlemeleri de geri getiriyor. Bir Twitter severi Mastodon'da yaptığı paylaşımda şunları söyledi; ''Kasım ayında tüm tweetlerimi sildim. Sonrasında Redact aracıyla tüm beğenilerimi, medyamı ve yeniden tweetlemelerimi de sildim. 38 bin tweet ortadan kayboldu. Bugün uyanıp, Twitter'ın 34 binini geri getirdiğini gördüm. Şimdi yeniden siliyorum. Bu, Twitter'ı hiç kullanmamanız gereken bir sebep gösteriyor.''

ESKİ ÇALIŞAN DURUMU İFADE ETTİ

34 bin tweetinin geri döndüğünü belirten Twitter severinin açıklamasının altında, kendisini eski bir Twitter çalışanı olarak tanıtan 'mxalextax1a' kullanıcı adıyla biri şunları belirtti; ''Bir grup sunucuyu veri merkezleri arasında taşıdılar ve onları ağa yerleştirmeden önce topolojilerini düzgün bir şekilde ayarlamadılar. Bu, eski verilerin yeniden ortaya çıkmasına neden olmuş gibi görünüyor.'' Bu durumu pek çok kişinin yaşadığına dair henüz Twitter'dan resmi bir açıklama gelmedi. Hata haberini duyan Twitter deneyimcileri hemen hesaplarını kontrol etmeye ve silinen tweetlerinin geri dönüp dönmediğini araştırmaya başladılar.

Böylece, bir yandan sürekli hata durumlarıyla karşı karşıya kalan, diğer yandan da sürekli yenilikler ve iyileştirmeler peşinde koşan bir platformda, kullanıcıların deneyimi sürekli bir değişim ve dönüşüm halinde. İşte burada, Elon Musk'ın sahip olduğu Twitter, her geçen gün yeni bir sorunla karşılaşıyor ve kullanıcılarının sabrını sınayarak, onlara sürekli farklı deneyimler sunmayı sürdürüyor.

Sosyal medya platformları, kullandıkları teknolojinin hızına ayak uydurmakta zorlanıyorlar. Kullanıcılar ise bu hızlı değişim ve dönüşüme ayak uydurmayı öğrenmeye çalışıyorlar. Ancak, bazen bu hız, teknolojinin kendine yetememesine ve çeşitli hataların ortaya çıkmasına yol açabiliyor. Ancak bu durum, Twitter gibi büyük platformların hız kesmeden yoluna devam ettiği gerçeğini değiştirmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN