WhatsApp'a hayat kurtaran özellik sonunda geldi! Artık yüzler kızarmayacak

WhatsApp'a hayat kurtaran özellik sonunda geldi! Artık yüzler kızarmayacak

WhatsApp kullanıcıları uzun süredir bekledikleri özelliğe sonunda kavuştu. Artık onu düzenleyebileceksiniz! İşte yeni güncellemenin detayları...

WhatsApp, dünya genelinde milyarlarca kullanıcısı olan ve günlük hayatın bir parçası haline gelen bir mesajlaşma uygulamasıdır. Bu popüler uygulama, sürekli olarak yeni özellikler ekleyerek kullanıcılarının beklentilerini karşılamaya çalışmaktadır. Son olarak, kullanıcıların uzun bir süredir beklediği mesaj düzenleme özelliği için bir güncelleme duyuruldu.

DÜZENLEME 15 DAKİKA İLE SINIRLI OLACAK

3

Bu yeni güncelleme, mesajları düzenlemenize ve yazım hatalarınızı düzeltmenize olanak tanıyan bir seçenek sunmaktadır. Böylece, yanlışlıkla gönderdiğiniz bir mesajı veya düzeltmek istediğiniz bir yazım hatasını düzeltebilirsiniz. Mesaj düzenleme özelliği, özellikle iş yerlerinde, arkadaş gruplarında ve aile sohbetlerinde oldukça kullanışlı olacaktır.

Bu özelliği kullanmak oldukça basit. Sadece değiştirmek istediğiniz mesaja uzun basın ve daha sonra çıkacak olan üç noktaya dokunun. Daha sonra, ekranda görünecek olan menüden "düzenleme" düğmesini seçin. Ancak, mesajın yanındaki kişiler "düzenlendi" rozetini görürler, böylece mesajın sonradan değiştirildiğini fark ederler.

Güncelleme, mesaj düzenleme süresinin 15 dakika ile sınırlandırıldığı bilgisiyle birlikte sunuldu. Bu, kullanıcıların haftalar önce gönderdikleri mesajları değiştirme olasılığına karşı bir önlem olarak düşünülebilir. Ancak, daha önce silme özelliğinde de benzer bir süre sınırı kullanılmıştı ve daha sonra iki gün olarak güncellenmişti. Bu nedenle, mesaj düzenleme özelliğinde de aynı şeyin olabileceği öngörülmektedir.

WhatsApp beta programına kayıtlı olan Android kullanıcıları, bu yeni özelliği beta sürümü olan WhatsApp beta v2.23.10.13 ile test edebilirler. Resmi olarak kayıtlı olanlar, Play Store'dan güncellemeyi kolayca indirebilirler. Resmi kaydı olmayan kullanıcılar içinse, yeni güncelleme yakında tüm sürümlere yayınlanacak.

Bu güncelleme, WhatsApp kullanıcılarının mesajlarını daha da kontrol edebilmelerini sağlayarak kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Mesaj düzenleme özelliği, yanlışlıkla gönderilen mesajlar veya yanlış yazılmış mesajlar nedeniyle yaşanan birçok problemi çözecek ve iletişim daha sorunsuz hale gelecektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN