Whatsapp'a küçük ama etkili yenilik! Youtube'un o özelliği WhatsApp'a da geliyor: Artık pratik olacak

Whatsapp'a küçük ama etkili yenilik! Youtube'un o özelliği WhatsApp'a da geliyor: Artık pratik olacak

Milyonlarca WhatsApp kullanıcısı yeni özellikle hayatı daha pratik yaşayacak. YouTube'un O özelliği Artık WhatsApp kullanıcılarına sunuluyor. İşte WhatsApp'ın küçük ama etkili yeniliği…

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, video izleyicilerinde etkili yeni özelliğini kullanıcılara sunmak için hazırlanıyor. Özellik ile birlikte video izlemek daha hızlı bir hale getirilirken ekranda yapılacak basit dokunuşlarla video üzerinde oynama hızında değişiklik yapılabiliyor. İşte WhatsApp'ın küçük ama etkili yeniliği…

WHATSAPP'TAN YOUTUBE ÖZELLİĞİ

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp videoyu hızlı bir şekilde ileri veya geri sarma özelliğini kullanıcılarla buluşturuyor. Özellik ile birlikte videoda hızlı bir şekilde 10 saniye ileri veya geri gitme özelliği sunulurken ekranın sağ veya sol tarafına yalnızca iki kez dokunmak yeterli olacak.

whatsapp-video-gondermek-001.jpg

Birçok kişinin YouTube'dan kullanmaya alışkın olduğu bu özellik bir süredir Test aşamasında uygulanıyordu. Videoyu ileri veya geri sarma işlemi WhatsApp iOS için App Store'da en son güncelleme ile birlikte sunuluyor..

VİDEO GÖNDERMEK KOLAYLAŞIYOR

WhatsApp, güncelleme ile birlikte mesaj olarak gönderilen videolarda da kolaylık sağlayacak. Beli çaplı tasarım değişikliğine giden WhatsApp, özelliklerin önümüzdeki haftalarda herkese sunulacağını duyurdu. Kamera düğmesine bastığınızda video mesajları başlatıp paylaşma yeteneği geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Android ve iOS kullanıcıları için sunuldu. Dakikalık video göndermek için eklenen özellik Daha gelişmiş bir hale getiriliyor.

WhatsApp, tüm bu özelliklerin yanı sıra favoriler, varsayılan medya yükleme kalitesi, grup sohbetleri filtreleme ve eşlik eden cihazlarda durum güncelleme gibi bazı özellikler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN