Xiaomi'den YouTube Premium sürprizi! 6 aya kadar ücretsiz hediye

Xiaomi'den YouTube Premium sürprizi! 6 aya kadar ücretsiz hediye

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'den YouTube Premium sürprizi! 6 aya kadar ücretsiz hediye edilecek! O modellerle sınırlı olacak...

Xiaomi, kullanıcılarına YouTube Premium aboneliği dağıtarak video izleme deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor. Çinli teknoloji devi, YouTube ile yaptığı iş birliği kapsamında bazı modelleri için ücretsiz YouTube Premium erişimi sağlayacak. Bu hamle, kullanıcıları reklamsız video izleme, arka planda oynatma, offline video izleme ve YouTube Music aboneliği gibi özelliklerle buluşturarak kullanıcı memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

YOUTUBE PREMIUM HEDİYESİ HANGİ XIAOMI MODELLERİ İÇİN GEÇERLİ?

Bazı kullanıcılar ücretsiz YouTube Premium hizmeti alacak

Xiaomi'nin YouTube Premium hediyesi, belirli modeller için farklı sürelerde geçerli olacak. Örneğin, Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro kullanıcıları bu tekliften 6 ay boyunca yararlanabilecekken, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13T, Xiaomi Pad 6, Xiaomi Pad 6S Pro, Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Ultra modelleri için süre 3 ay olarak belirlenmiş durumda. Redmi Note 12 serisi, Redmi Note 13 serisi ve Poco X6, Poco X6 Pro, Poco M6 Pro kullanıcıları ise 2 aylık ücretsiz deneme süresine sahip olacaklar.

Bu teklif, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olacak ve daha önce YouTube Premium kullanmamış kullanıcılar için geçerli olacak. YouTube Premium'un sunduğu avantajlar arasında reklamsız video izleme, videoları indirme ve çevrimdışı izleme, arka planda video oynatma ve YouTube Music'e erişim gibi özellikler bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN