YouTube Premium abonelik ücretleri güncel fiyatlar 2022

YouTube Premium abonelik ücretleri güncel fiyatlar 2022

YouTube Premium abonelik ücretlerine zam yapıldı. Yapılan yeni zam sonrasında kullanıcılar güncel abonelik fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, YouTube Premium aboneliği ne kadar oldu? İşte detaylar...

YouTube Premium abonelik ücretlerine zam geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan platform, bireysel abone kategorisindeki hesapların 21 Kasım 2022'den sonra 13 TL zamlı ödeme yapacaklarını duyurdu. Söz konusu abonelik için ödenecek senelik ücret ise 299.99 TL.

Platform zam kararıyla ilgili yaptığı açıklamasında, “YouTube Premium ile sevdiğiniz videoları, içerik üreticileri ve müzisyenleri daha rahat takip edebilmeniz için kesintisiz YouTube keyfi sunuyoruz. Size mükemmel hizmet ve özellikler sunmaya devam edebilmek için aylık ₺16,99 olan Premium aboneliğinizin fiyatını aylık ₺29,99 olarak güncelleyeceğiz.

Bu değişiklik, 21 Kasım 2022 tarihinde veya sonrasında başlayan bir sonraki faturalama döneminizde uygulanacak. Hesabınızın durumunu ve faturalama bilgilerinizi kontrol etmek için Ayarlar > Satın Alınanlar ve Üyelikler sayfasına gidin. Tüm üyeler diledikleri zaman aboneliklerini buradan askıya alabilir veya iptal edebilir.” ifadelerine yer verdi.

 youtube premium

YENİ YOUTUBE PREMIUM AİLE PAKETİ ÜCRETİ

Yapılan zam sonrasında YouTube Premium aile paketinin ücreti 59.99 TL oldu.

YENİ YOUTUBE PREMIUM ÖĞRENCİ PAKETİ ÜCRETİ

Yapılan zam sonrasında öğrenci paketinin ücreti 19.49 TL oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN