YouTube reklam engelleyici kullananlara kötü haber! Kısıtlama devreye alındı: Artık hiç izleyemeyeceksiniz

YouTube reklam engelleyici kullananlara kötü haber! Kısıtlama devreye alındı: Artık hiç izleyemeyeceksiniz

YouTube kullanıcıları artık para ödemeden reklamsız izleyemeyecek. YouTube önlemlerini artırdı, reklam engelleme uygulamaları kullananlar artık bununla karşılaşıyor. Kısıtlama devreye alındı, artık hiç izleyemeyeceksiniz...

YouTube'a ödeme yapmadan reklamsız izlemek için uzantı kullananları üzen kısıtlama devreye alındı. Artık reklamsız izlemek sadece abonelikle mümkün olacak. O uzantılar çalışmayacak

YouTube, reklam engelleyici kullanan izleyicilere yönelik aldığı sıkı önlemleri artırarak, kullanıcı deneyiminde önemli değişiklikler yaptı. Artık reklam engelleyici yazılımı kullananlar, videonun sonuna yönlendirilerek izleme deneyimlerinden mahrum bırakılıyor.

REKLAM ENGELLEYİCİ YAZILIMI KULLANANLARA YÖNELİK ÖNLEMLER SIKILAŞTI

YouTube, reklam gelirlerini korumak ve içerik üreticilerine destek sağlamak amacıyla, reklam engelleyici yazılımı kullananlara yönelik önlemlerini sıkılaştırdı. Son birkaç aydır reklam engelleyici kullananlara, bu yazılımları devre dışı bırakmaları için uyarı mesajları gösteriliyordu. Ancak bu uyarılar göz ardı edilebiliyordu ve alternatif yöntemlerle videolar izlenebiliyordu. Yeni uygulamayla birlikte, reklam engelleyici kullanan izleyiciler videoları izlemeye çalıştıklarında doğrudan videonun sonuna yönlendiriliyor veya video tamamen kapanıyor.

Kullanıcılar videoyu başlattıklarında veya belirli bir bölüme geçmeye çalıştıklarında, reklam engelleyici etkin olduğu sürece video izleme deneyimi tamamen engelleniyor. Reklam engelleyici devre dışı bırakıldığında ise videolar herhangi bir kesinti olmadan normal şekilde oynatılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN