YouTube Vanced alternatifi uygulamalar

YouTube Vanced alternatifi uygulamalar

Kullanıcılara reklamsız video izleme ve ücretsiz arka planda video oynatma gibi YouTube Premium özellikleri sunan YouTube Vanced, bir süre önce Google'ın baskısı sonucu kapatılmıştı. Uygulama hala kullanılabilir durumdayken, son sürümler kullanıcıları alternatifler aramaya zorladı. Peki YouTube Vanced'in alternatif olan uygulamaları neler? Detaylar haberimizde…

Videoları reklamsız izleyebilmek için kullanılan uygulamalar mmerak ediliyor. İşte reklamsız video izlemek için kullanabileceğiniz uygulamalar...

reklamsız video

 Videoları Reklamsız İzlemek İçin Youtube Vanced Alternatifi Nedir?

Google tek bir uygulamayı hedefliyor olsa da aslında YouTube Vanced'in birçok alternatifi var. Bazıları da popülerdir. İşte YouTube videolarını reklamsız ücretsiz izlemek için kullanabileceğiniz en iyi YouTube Vanced alternatifleri:

SDNShiftdelete.net

YouTube'un listesindeki uygulamaların çoğu korsanlığı ihlal ediyor. Ayrıca telif hakkını ihlal ederek yaratıcının orijinal çalışmasına da zarar verir.

NewPipe

Youtube Vanced alternatifleri listemizde şüphesiz en öne çıkan isimlerden biri de NewPipe. Bu platform, her zaman can sıkıcı reklamlar görünmeden YouTube benzeri bir video izleme deneyimi sağlamak için yapılmıştır. Bununla beraber, bu uygulamada indirme ve izleme gibi diğer YouTube özellikleri de mevcuttur.

NewPipe'ın bir diğer dikkate değer yönü, Youtube Vanced'in aksine Google API kullanmamasıdır. Bu şekilde uygulamayı kapatmaya zorlama imkanı yoktur.

YouTube Premium

Yasal ve reklamsız video izlemek için tek yol olan bu uygulama, kullanıcılarına aylık ve yıllık ödeme seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca öğrenci paketleriyle daha uygun fiyata üye olmak da mümkündür.

Tüm bu nedenlerle, reklamsız videolar izlemek ve telefonunuzu potansiyel olarak riskli uygulamalardan korumak için arama yapmadan önce bu siteyi kontrol etmenizi öneririz.

SkyTube

YouTube Vanced'in bir diğer dikkate değer alternatifi SkyTube’dur. Sadece Android için geliştirilmiş olan bu açık kaynak koduna sahip olan uygulama Windows, Linux ve Mac gibi işletim sistemleri ile çalışmamaktadır. Kanal abonelikleri, yorum okuma, kullanım işlevi gibi YouTube'da bulunan tüm özelliklerden yararlanabilirsiniz. Bu uygulamanın en göze çarpan özelliği, beğenmediğiniz videoları engellemenize izin vermesidir.

FreeTube

Kullanıcıların gizlilik sorunlarıyla karşılaşma korkusu olmadan en sevdikleri YouTube içeriğinin keyfini çıkarmasını sağlamak için 2017'de geliştirilmiş ve yayınlanmıştır.

Piped

Piped, cihazda fazla yer kaplamaması ile öne çıkıyor. Kullanışlı arayüzü, farklı bölümlerde hızlı gezinmeye izin verir

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN