Youtube'a yeni özellik: Islık çal, mırıldan, şarkıyı bul

Youtube'a yeni özellik: Islık çal, mırıldan, şarkıyı bul

YouTube Music'e yepyeni bir özellik eklendi. Artık aklınızdaki şarkıyı mırıldanarak, ıslık çalarak veya söyleyerek bile bulabilirsiniz. Bu heyecan verici özellik ilk etapta sadece Android kullanıcıları için kullanıma sunulacak.

YouTube Music'te artık kullanıcılar, sadece şarkının melodisini mırıldanarak veya ıslık çalarak bulabilecekleri gibi, sözlerini söyleyerek de arama yapabilecekler. Bu özellik, kullanıcıların aradıkları şarkıyı daha hızlı ve kolay bir şekilde bulmalarına olanak tanıyacak.

Ancak, bu yeni özellik şu anda yalnızca Android kullanıcıları için mevcut. iOS kullanıcıları biraz daha beklemek zorunda kalacaklar.

Bu özelliği kullanmak isteyen Android kullanıcıları, uygulamanın arama çubuğunun yanında bulunan mikrofon simgesine tıklayarak veya dokunarak kolayca erişebilirler. Ardından, istedikleri şarkının melodisini mırıldanabilir, ıslık çalabilir veya sözlerini söyleyebilirler ve uygulama istenilen şarkıyı bulacaktır.

Artık kullanıcılar, sadece şarkı ismini bilmedikleri durumlarda bile favori şarkılarını bulabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN