Yüksek şarj kapasitesi, 108 MP kamera! Honor X9B küresel piyasada: İşte özellikleri

Yüksek şarj kapasitesi, 108 MP kamera! Honor X9B küresel piyasada: İşte özellikleri

Honor X9B, yüksek şarj kapasitesi ve 108 megapiksel kamera ile küresel piyasada boy gösteriyor! İşte dikkat çeken özellikleri...

Honor X9B, küresel pazara adım atmaya hazırlanıyor. Bugün Amazon'un web sitesinde görünen Honor X9B, yakında gerçekleşecek lansmanın ardından tüm dünyada satışa sunulacak. Lansman tarihi olarak ise 8 Şubat işaret ediliyor.

HONOR X9B TEKNİK ÖZELLİKLERİ

HONOR X9b: 120Hz OLED, Snapdragon 6 Gen 1, 108-megapixel | NoypiGeeks

Honor X9B'nin özellikleri oldukça dikkat çekici. 12 GB RAM bellek ve 256 GB depolama alanı ile donatılan cihaz, gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 6 Gen 1 yonga setinden alıyor. Android 13 işletim sistemi ve 5G desteği ile gelen X9B, Sunrise Orange renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Cihazın ekranı 6,78 inç büyüklüğünde ve 1,5K (1200 x 2652 piksel) çözünürlük sunacak. Özellikle dikkat çeken bir diğer özellik ise 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranı olacak. Bu ekranın üzerinde 16 Megapiksellik bir selfie kamerası bulunuyor.

Honor X9B, 5800 mAh'lik bir batarya kapasitesine sahip ve 35W hızlı şarj desteği sunuyor. Arka tarafında ise 108 Megapiksellik bir ana kamera, 5 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel makro kamera yer alıyor.

Henüz fiyatı net olarak açıklanmasa da sızıntılar, Honor X9B'nin global pazarda 400 Dolar gibi bir fiyatla satılacağını öne sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN