Teksas'ta Kovid-19 çağrısı: Daha 1 yaşında bile değiller, lütfen bize yardım edin

Teksas'ta Kovid-19 çağrısı: Daha 1 yaşında bile değiller, lütfen bize yardım edin

ABD'nin Teksas eyaletinde 85 bebeğin koronavirüse (corona virüs) yakalandığı belirtildi. Kamu Sağlığı Yöneticisi Annette Rodriguez 'Bu bebekler, daha 1 yaşını bile görmedi. Lütfen bu hastalığın yayılmasını önlemek için bize yardım edin' dedi.

Corpus Christi Nueces Bölge Kamu Sağlığı Yöneticisi Annette Rodriguez, Teksas eyaletindeki Kovid-19 vakaları arasında, 1 yaşından küçük 85 bebeğin yer aldığını açıkladı.

"BU BEBEKLER DAHA 1 YAŞINI BİLE GÖRMEDİ"

Rodriguez, bebeklerin nasıl enfekte olduğuna ilişkin bilgi vermezken "Bu bebekler daha 1 yaşını bile görmedi. Lütfen bu hastalığın yayılmasını önlemek için bize yardım edin." diye konuştu.

Rodriguez, "Zorunlu olmadıkça seyahate çıkılmaması, sosyal mesafenin korunması ve toplum içinde maske takılması" çağrısında da bulundu.

TEKSAS'TA 4 BİNE YAKIN KİŞİ ÖLDÜ

Teksas Valisi Greg Abbott da maske kullanımının, yeni sokağa çıkma yasaklarının önüne geçeceğini vurguladı.

ABD'nin Teksas eyaletinde 317 bin 730 kişi Kovid-19'a yakalanırken, 3 bin 865 kişi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN