Temel Karamollaoğlu: Liyakata önem verilmediği için 15 Temmuz meydana geldi

Temel Karamollaoğlu: Liyakata önem verilmediği için 15 Temmuz meydana geldi

Haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümüne ilişkin de konuştu. Karamollaoğlu, 'Liyakata önem verilmediği için 15 Temmuz darbe girişimi meydana geldi' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Balgat Eğitim Merkezinde haftalık basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İktidara yönelik eleştirilerde bulunan Karamollaoğlu, "Türkiye’nin 15 Temmuz'dan çok büyük ders çıkarması gerekir. Bugün FETÖ ile mücadele ediyoruz diyen iktidar, tam 15 yıl FETÖ'yle kucak kucağa oldular." dedi.

Karamollaoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Rize Çayeli ve Artvin Yusufeli’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırıyı lanetliyorum. Arkasında sömürgeci güçler olmadan, Ermenistan böyle bir saldırıyı yapamaz.

15 Temmuz gecesi şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, o gece gazi olan ve mücadele eden tüm vatandaşlarımıza minnetlerimi sunuyorum. Türkiye’nin 15 Temmuz'dan çok büyük ders çıkarması gerekir. Bugün FETÖ ile mücadele ediyoruz diyen iktidar, tam 15 yıl FETÖ'yle kucak kucağa oldular. 15 Temmuz'a bütün millet direnmişti sadece Ak Partililer değil. Hatta bir kısım Ak Partililer ortadan kayboldular. Darbe girişimine bu millet topyekün karşı çıktı.

LİYAKATA ÖNEM VERİLMEDİĞİ İÇİN 15 TEMMUZ YAŞANDI

Liyakata önem verilmediği için 15 Temmuz darbe girişimi meydana geldi. 15 Temmuz bir felaket sinyali verdi, çok şükür milletimiz ayağa kalktı buna dur dedi. 15 Temmuz bitti mi? Hayır. Geriye kalanları temizlemeye çabalıyorlar.

15 Temmuz gazi ve şehitleri için toplanan paralara ne oldu? Neden mağdurlara bu paralar verilmedi? Bunun hesabı verilmeli.

FETÖ İLE MÜCADELE ADI ALTINDA TASFİYE YAPILIYOR

FETÖ’cüleri temizliyoruz adı altında rakiplerini elemine ediyorlar. FETÖ’yle alakası olmayan kişileri FETÖ’cü damgasıyla devletten uzaklaştırıyorlar. Eğer gazeteciyse, muhalif bir yerde duruyorsa onları işlerinden edip hapse atıyorlar.

Şu kutuplaşma dilini, Allah rızası için bırakın. Biz, birbirimizin kardeşiyiz, bu ülke iktidarı ve muhalefeti ile bizimdir.

YANLIŞ DİYEN HERKESİ HAİN İLAN EDİYORSUNUZ

Devlet denetçileri ne oldu? Hepsi kayboldu. Arkadaşlar kusura bakmayın ama siz demokratik olarak kendi mezarınızı kendiniz kazıyorsunuz. Yaptığınız yanlışların görülmesini istemediğiniz için tedbir alamıyorsunuz. Size yanlış yapıyorsunuz diyen herkesi hain ilan ediyorsunuz.

ABD'Yİ KENDİNİZE KILAVUZ SEÇERSENİZ BELALARDAN KURTULAMAZSINIZ

15 Temmuz darbe girişiminin arkasında, Amerika'nın olduğunu herkes biliyor. Hükümet hâlâ 'Amerika, stratejik müttefikimiz diyor. ABD'yi kendinize kılavuz olarak seçerseniz belalardan kurtulamazsınız. Şu anda tam manasıyla parti devleti haline geldik.

AYASOFYA'DA EN BÜYÜK PAY MİLLİ GÖRÜŞ MENSUPLARINA AİTTİR

Bugün Ayasofya tekrar ibadete açıldıysa bunda şüphesiz en büyük pay merhum Erbakan Hocamıza ve bu konuda gayret gösteren Milli Görüş hareketi mensuplarına aittir. Bu vesile ile Ayasofya konusunda emek sarf eden herkesi bir kere daha tebrik ediyorum. Fatih, Ayasofya'yı vakfetmiştir. Arkasından gelenlerin, bu Vakfiye’ye riayet etmesi gerekir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN