Teröristler kamufle olmak için otomobile Türk Bayrağı asmış

Teröristler kamufle olmak için otomobile Türk Bayrağı asmış

Ankara'da, Haymana yolu civarında bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, düzenlenen operasyonda polisin "teslim ol" çağrısı üzerine kendilerini patlattı. Teröristler ölü ele geçirildi. Ankara Valisi teröristlerin aracı kamufle etmek için Türk bayrağı astığını söyledi.

Ankara Valisi Erkan Topaca, kendini patlatan teröristlerden birinin erkek birinin de kadın olduğunu açıkladı. Teröristlerin bombalı eylemde kullanmak için son bir kaç gün içinde bir otomobil satın aldıklarını belirten Vali Topaca, ilginç bir ayrıntıyı da paylaştı.

Vali ''İlginç olan bu araca Türk Bayrağı asmışlar. Kendilerini kamufle etmek için Türk bayrağı asmak suretiyle bu hazırlıkları yaptıklarını düşünüyoruz. PKK bağlantısı olması ihtimal'' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN