Teşkilat'ta Serdar'ın Ceren'e evlilik teklifi dengeleri altüst ediyor!

Teşkilat'ta Serdar'ın Ceren'e evlilik teklifi dengeleri altüst ediyor!

Teşkilat 5. yeni bölümde neler olacak, belli oldu! Ceren deşifre olduğundan şüphelenmektedir. Operasyonlardaki başarısızlığından dolayı Fadi'nin güvenini kaybetmiştir. Yolun sonuna geldiğini düşündüğü anda Serdar'ın kendisine evlenme teklif etmesiyle şaşkına döner. İşte, tüm fragmanlar...

Teşkilat 5. bölüm özeti, merak ediliyor. Neo-Naziler planlarına sadık kalarak, Türkiye aleyhinde yayın yapan derginin önündeki protesto alanına gelirler. Esir tuttukları Serdar'ı da protestocuların arasında göstererek, herkesi havaya uçurmak üzere tehdit eder. Fakat ekip üyeleri birbirinden ayrı düşse de olağanüstü bir mücadele vermeye devam ederler. Hulki Rainer'e, dolayısıyla da Fadi'ye esir düşer. O Almanya'da, babası da yoğun bakımda hayat mücadelesi vermektedir.

TEŞKİLAT 5. BÖLÜM 1. FRAGMAN

5. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Diziseverlerin ilgiyle takip ettiği Teşkilat dizisinin 5. bölümü, 4 Nisan 2021 Pazar günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özeti yayınlanacak. Teşkilat tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasını göz atılabilir.

Teşkilat son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Ekip elde ettiği istihbaratla Fadi'nin provokasyonlarını önlemek için harekete geçiyor. Serdar ve ekibin Berlin'i terk etmeyerek tüm planları alt üst etmesi, Ceren'i zor duruma sokuyor. Ceren, artık kendini Fadi'ye yeniden kanıtlamak zorunda.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 5. bölüm özeti: Patlayıcı yüklü minibüse hapsedilmiş Serdar'ın fazla zamanı yoktur. Uluslararası kamuoyunda Türkiye'yi zor duruma düşürecek bombalı saldırı gerçekleşmek üzeredir. Zehra, Pınar ve Hakkı ise Alman polisinin ablukası altında, bomba yüklü aracın uzaklaşmasını izlemek zorunda kalırlar! Mete Bey, karargahta olasılıkları değerlendirirken, saniyelerle yarışan ekip, Hulki'nin tehlikeli manevrası ile hem zaman kazanır hem de krizi önleyebilir!

TEŞKİLAT 5. BÖLÜM 2. FRAGMAN

TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NE?

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, yer altına inen 7 vatan sevdalısının hikayesini ekrana getiriyor. Ankara'daki SİHA fabrikasına terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine MİT içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana geliyor. MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşuyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Tims&B'nin gerçekleştirdiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı, müziklerini Atakan Ilgazdağ'ın yaptığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul (Serdar), Deniz Baysal Yurtçu (Zehra), Mesut Akusta (Mete), Ezgi Eyüboğlu (Ceren), Ezgi Şenler (Pınar), Mehmet Usta (Zayed), Tuncer Salman (Hakkı), Nihat Alptuğ Altınkaya (Hulki), Serdar Yeğin (Uzay), Ahmet Uğur Say (Gürcan), Yavuz Bingöl (Mert Çavuş), Atılay Uluışık gibi isimler yer alıyor.

286c3fa4-dca0-445c-8141-81dc824e4f08.jpg

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Youtube'da milyonlarca kez izlenen Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara'da gerçekleştiriliyor. Ankara'nın birçok semtinde çekimleri sürdürülen dizinin sahneleri Keçiören, Akyurt, Altındağ, Gölbaşı, Polatlı ve Sincan gibi pek çok semt ve mahallede geçiyor. Suriye sahneleri ise Ankara'nın kırsal bölgelerinde çekildi. Bazı sahnelerde yeşil perde (green box) teknolojisi kullanıldığı görülüyor. Bu sayede tehlikeli sahneler kolaylık çekilebiliyor ya da bir oyuncular istenilen bir mekandaymış gibi gösterilebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN