Tesla'nın Cybertruck'ı Ford'un F-150'sine karşı

Tesla'nın Cybertruck'ı Ford'un F-150'sine karşı

Tesla'nın Cybertruck'ı, Ford'un F-150 pick-up’ına karşı; birbirine bağlanan araçlar tam gaz yaptı, Cybertruck'ın Ford'u peşinden sürüklemesi dikkat çekti.

Cybertruck’ın Amerika’daki en büyük rakibi ise Ford’un bugüne kadar dünyanın en çok satan araçları arasında yer alan modeli F-150 pick-up’ı karşı karşıya geldi. Cybertruck’ın F-150’den daha iyi olduğunu göstermek için Tesla, iki aracı da birbirine bir halat yardımıyla bağladı ve ikisini de tam gaz çalıştırarak kimin çektiğini bir video ile yayınladı.

FORD'DAN TESLA'YA TEPKİ

İnternette yayınlanan bir videoda Ford'un F-150 aracıyla Cybertruck'ın birbirini bir halatla çekerken görüntüleri yayınlandı. Ford tarafından bu videoya gelen açıklamada ise "Elma ile elmayı test etmemiz için bize bir tane Cybertruck göndermeniz gerek" denildi!

Elektrik motorlu araçların şanzımanlarında tek dişli var ve bu sayede maksimum güçlerini bir kerede tekerleklere iletiyor. Alışkın olduğumuz geleneksel otomobillerde ise bu durum çok farklı. İki araç arasındaki teknik farkı dile getiren Ford yöneticilerinden Sunny Madra ise paylaştığı tweet ile Elon Musk’a “Bir tane Cybertruck gönderirsen elma ile elmayı senin için karşılaştırabiliriz” dedi.

SİPARIŞ PATLAMASI YAPMIŞTI

Amerikalı elektrikli otomobil üreticisi Tesla, geçtiğimiz hafta yeni modeli olan Cybertruck kamyonetini tanıttı. Aracın tasarımı, tanıtımı sırasında kırılan camı daha ilk günden gündem oldu. Tüm bunlara ek olarak bir de 3 günde 200 bin adet ön sipariş alındığını Elon Musk'un duyurması da dikkatler iyice bu aracın üzerine çekti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN