THY dev personel alımını başlattı! İki önemli şartı taşıyan işe alınacak: İşte başvuru şartları

THY dev personel alımını başlattı! İki önemli şartı taşıyan işe alınacak: İşte başvuru şartları

İş arayan insanlar internet üzerinden yayımlanan ilanları merakla takip ediyor. Peki THY personel alım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

İş arayan vatandaşlara müjdeli haber bu sefer THY'den geldi. Peki THY personel alımları ne zaman başlıyor? Personel alım şartları ne olacak? Başvurular nasıl yapılacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

THY PERSONEL ALIMLARI BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları iş arayan adaylara müjdeli haberi verdi ve 1000 yeni personel alınacağı duyuruldu. Türk Hava Yolları personel alımları ile ilgili kontenjan ve başvuru şartları adaylar tarafından yakından takip ediliyor. Yapılan açıklama kapsamında yaşanan deprem felaketi sebebiyle depremden etkilenen vatandaşların istihdam edileceği de öğrenildi.

Türk Hava Yolları Personel Alımları

 Depremden etkilenen vatandaşların istihdamı için belirlenen personel alım şartları şu şekilde belirlendi; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, adli sicil kaydının temiz olması, 1 Ocak 1985 ve sonrasında doğmak, lisans mezunu olmak, iyi derecede İngilizce bilmek gerekiyor. Türk Hava Yolları personel alımları İnsan Kaynakları, Kalite ve Standardizasyon, Muhasebe, Operasyon, Pazarlama ve Satış, Marka ve Müşteri, Planlama, İnovasyon, Ticari Alan birimlerinde yapılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN