THY Euroleague 20. hafta: Fenerbahçe Beko 100-74 Panathinaikos

THY Euroleague'in 20. haftasında Fenerbahçe Beko, evinde Panathinaikos'u ağırladı. Maçın başından itibaren oyuna hükmeden temsilcimiz, parkeden 100-74 üstün ayrıldı.

THY Euroleague'de çift maç haftasının ikinci karşılaşmasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'u ağrılayan Fenerbahçe Beko, maçın başından sonuna kadar ortaya koyduğu etkili oyunuyla parkeden 100-74'lük skorla ayrıldı. Jan Vesely ve Marko Guduric'in performansları öne çıkarken temilcimizde 5 isim çift hanelerde skor katkısı yaptı. Konuk ekipte ise White ve Mitoglou'nun çabası oyuna tutunmaya yetmedi. 

Temilcimiz Fenerbahçe Beko, Euroleague'de üst üste 5. galibiyetini alırken 20. haftası geride kalan organizasyonda galibiyet sayısını 10'a çıkardı. Fenerbahçe Beko'da Pyshawn Pierre, yaptığı 3 blokla kariyer rekoru kırarken yeni transfer Marko Guduric, 18 sayı ve 4 asistle maçın MVP'si seçildi. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir