TRT'de sürpriz istifa! Deniz Satar TRT Spor'dan neden ayrıldı? (Deniz Satar kimdir ve kaç yaşında?)

TRT'de sürpriz istifa! Deniz Satar TRT Spor'dan neden ayrıldı? (Deniz Satar kimdir ve kaç yaşında?)

Spor medyasının tanınan spikerlerinden biri olan Deniz Satar'ın TRT Spor'dan istifa etmesi şaşkınlık uyandırdı. İzleyenler, 'Deniz Satar neden istifa etti?' sorusunun yanıtını internette araştırıyor. 2010 yılında üniversite öğrencisi olduğu dönemde ilk kez TRT ekranlarına çıkan başarılı sunucu, 2015'ten beri TRT Spor'da görev alıyordu. İşte Deniz Satar'ın ayrılış nedeni...

'Deniz Satar neden istifa etti?', 'Deniz Satar kimdir, kaç yaşında ve nereli?' sorularının yanıtlarını sayfamızda bulabilirsiniz. Uzun yıllardır TRT Spor ekranlarında çeşitli programlarda sunuculuk yapan başarılı isim, sürpriz bir kararla kanaldan ayrıldığını duyurdu. Instagram paylaşımlarında çok sık reklam yapması nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Deniz Satar, spor yazarı Uğur Meleke ile olan birlikteliğiyle de sosyal medyada gündem olmuştu. Detaylar haberimizde...

DENİZ SATAR TRT SPOR'DAN NEDEN AYRILDI?

TRT Spor spikeri Deniz Satar istifa etti. Kişisel Twitter hesabından açıklamada bulunan Deniz Satar, TRT'ye kendi isteğiyle veda ettiğini ifade etti. Satar, '2010 yılında TRT'de ilk ekrana çıktığımda üniversite 2. sınıftaydım. Hep TRT'de çalıştım. Çok sevdim, çok emek verdim. Bugün kendi isteğimle veda ettim. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim" ifadeleriyle istifasını duyurdu.

Başarılı spikerin istifa nedeni merak edilirken, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da yaptığı paylaşımlarda çok sık reklam yapmasıyla zaman zaman eleştiriliyordu. Son olarak Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Başakşehir-Galatasaray maçı sonrasında paylaştığı videoda, maçtan kısaca bahsettikten sonra giydiği kıyafetlerin reklamını yapmış, sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri olmuştu.

Eleştiri yağmuruna tutulan Deniz Satar, istifa kararını açıkladığı paylaşımdan 4 saat önce, sunucusu olduğu Spor Artı programında neler olacağına ilişkin rutin paylaşımda bulunmuştu. İstifa kararının o 4 saat içerisinde alındığı anlaşılırken, kanal yönetiminin Deniz Satar'a ayrılması yönünde baskı yaptığı iddia edildi.

DENİZ SATAR KİMDİR?

1987 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı ve ardından Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

Liseden mezun olduktan sonra İzmir'deki Kordon TV'de canlı müzik programı sundu. Konya'da okuduğu yıllarda Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin uygulama birimi olan ve aynı zamanda yerel yayın yapan Üntv'de canlı haber programı hazırlayıp sundu. Konya'nın ulusal televizyon kanalı Kontv spor servisinde staj yaptığı dönemde Konya Tenis ve Dağcılık kulübünün spor dergisi Konkort'ta köşe yazarlığı yaptı. 2008 yılındaki staj dönem, TV8 haber merkezi, Digitürk içerik/kreatif gibi departmanlarla devam etti. 2010 yılında TRT Müzik kanalında 'Şenlik Ateşi' adında festival gezi programı ile ekrana geldi. Mezun olacağı yıl yurtdışında 6 aylık dil eğitimi aldı.

Mezun olduktan sonra Deniz Satar, 2012 yılında TRT spor kanalında hafta içi her sabah yayınlanan 'İlk Baskı' adlı programı sundu. 2013 yılından itibaren Fanatik Gazetesi'nde editör ve Web TW spikeri olarak görev yaptı. Hafta sonları TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Spor Keyfi'ni sundu.

DENİZ SATAR KAÇ YAŞINDA?

1987 doğumlu olan başarılı spiker, 2020 yılında 33 yaşındadır.

DENİZ SATAR INSTAGRAM

Sürpriz istifa kararıyla sosyal medyada gündem olan ünlü isim, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @denizsatar kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN