Trump'ın damadı ikna için devrede: Kabul et, kaybettin!

Trump'ın damadı ikna için devrede: Kabul et, kaybettin!

59'uncu ABD başkanlık seçimlerini kaybeden Trump'ı ikna etmek için damadı Kushner devreye girdi. Kushner'in, Trump'ı sonucu kabul etmeye yönelik ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

ABD başkanlık seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre, kaybeden Donald Trump, sonuçları kabullenemedi. İkna için damadı Jared Kushner'in devreye girdiği iddia edildi.

CNN'e konuşan kaynaklar, Joe Biden'ın ABD'nin 46'ıncı başkanı seçildiğini reddeden ve seçimin henüz bitmediğini savunan Trump'a, damadının müdahale ettiğini söyledi. Kushner'in, Trump ile seçim sonuçlarını kabul etmesi için konuştuğu belirtildi.

Trump, dün yaptığı açıklamada "Amerikan halkı, hak ettikleri dürüst oyları almadan durmayacağım" demiş ve Pazartesi gününden itibaren davalar açmaya başlayacaklarını açıklamıştı.

BİR 4 YIL DAHA BAŞKAN OLAMADI

Rekor katılım ile gerçekleşen 59'uncu başkanlık seçimlerinde oyların tamamına yakını sayılırken, şu ana kadar gelen sonuçlara göre, Demokrat aday Joe Biden ülke genelinde yaklaşık 74 milyon 873 bin seçmenin oyunu aldı. Trump'a ise 70 milyon 602 bin seçmen oy verdi.

Böylece Amerikan halkı, görev yaptığı yaklaşık 4 yıl içinde kendini dizginlemeyi başaramayan ve hem yönetimini hem de ülkeyi yıpratan Trump'ı, demokratik yollarla dizginleyerek 'Kovuldunuz' demiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN