Tuğba Ekinci'nin Erdoğan'lı Netflix yorumu sosyal medyada gündem oldu

Tuğba Ekinci'nin Erdoğan'lı Netflix yorumu sosyal medyada gündem oldu

Şarkıcı Tuğba Ekinci’nin Instagram paylaşımı sosyal medyada tepki çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ayasofya’dan bir karesini paylaşan Ekinci, “Netflix'le mi doğdunuz? Canı öyle uygun görmüş ne olmuş” notunu yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ayasofya ziyaretinden bir kareyi Instagram hesabından paylaşan şarkıcı Tuğba Ekinci, düştüğü notla her kesimden insanın tepkisi çekti.

CANI İSTEMİŞ, ÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ

Tuğba Ekinci, son zamanların önemli gündemi olan Netflix’in yasaklanacağına dair haberlerle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir karesini paylaşarak şu yorumu yaptı: "Bir Netflix kadar değeri yokmuş gibi davranmanız çok ayıp, ananızdan Netflix'le mi doğdunuz? Canı öyle uygun görmüş ne olmuş. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'na saygılı olun. Adam olun, nankör olmayın. Siz de Cumhurbaşkanı olabilseydiniz siz neler yapardınız? İyi düşünün! Ben iyi ki olmamışım. Nankörlerin nasılsınızı her dakika duyardınız.”

tuğba ekinci

AK PARTİ'YE OY VERENLERİ DE RAHATSIZ ETTİ

Ekinci, Erdoğan'ı övmeye çalışırken kullandığı ifadelerle AK Parti'ye oy verdiğini belirten sosyal medya kullanıcıları tarafından da ağır bir dille eleştirildi.

NETFLIX'İN HANGİ TÜRK DİZİSİ İPTAL EDİLDİ?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN