Tunç Soyer kimdir? İzmir CHP adayı Tunç Soyer'in eşi, çocukları kimdir?

Tunç Soyer kimdir? İzmir CHP adayı Tunç Soyer'in eşi, çocukları kimdir?

CHP İzmir adayı Tunç Soyer kimdir? Millet İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Tunç Soyer 'in eşi kimdir? Çocukları kimdir? Seçim 2019 için oy kullanan Tunç Soyer Soyer, "Fragman bitti, film başlıyor" dedi. İşte Tunç Soyer'in hayatı hakkında merak edilen detaylar...

CHP İzmir'de Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'i İzmir Belediye Başkan adayı olarak açıkladı. 1959 doğumlu Tunç Soyer kimdir? İzmir CHP adayı Tunç Soyer'in eşi, çocukları kimdir? 

19-03/31/tunc-soyerin-esi-neptun-soyer.jpg

Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer 

 

TUNÇ SOYER KİMDİR?

1959 yılında Ankara'da doğan Tunç Soyer, orta öğrenimimi Bornova Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Soyer, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1981'de mezun oldu. Öğrenciliği döneminde tiyatro oyunculuğu ve yönetmen asistanlığı yapan Soyer ayrıca Türk Haberler Ajansı'nda muhabir olarak görev yaptı. İsviçre Webster Koleji'nde "Uluslararası İlişkiler" ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nde "Avrupa Birliği" alanlarında yüksek lisans yaptı. Seferihisar'da bir tatil köyü kuran Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina'nın danışmanlığını, İzmir Ticaret Odası'nda Dış İlişkiler Müdürlüğü ve Genel Sekreter Yardımcılığı ve EXPO 2015 İzmir Yönlendirme Kurulu ve Yürütme Komitesi Genel Sekreterliği görevlerini üstlendi. 2009-2019 yıllarında iki dönem Seferihisar Belediye Başkanı olarak görev yapan Soyer, evli ve iki çocuk babası.

 

19-03/31/tunc-soyer.jpg

TUNÇ SOYER OYUNU KULLANDI

Millet İttifakının İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Tunç Soyer, oyunu kullanmak için Seferihisar’ın Sığacık Mahallesi’nde bulunan 80. Yıl İlkokulu’na eşi Neptün ve kızı Duygu Soyer ile birlikte geldi. Okul bahçesinde vatandaşlarla selamlaşan Soyer, oy kullanmak için sıraya girdi. Sıranın kendisine gelmesinin ardından sandık görevlilerine iyi çalışmalar diledi. Soyer oyunu 1083 numaralı sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra seçime yönelik değerlendirmede bulunan Soyer, “Güzel bir maratondu. Tatlı bir telaştı. Fragman bitti, film asıl şimdi başlıyor. Bundan sonrası daha yoğun olacak. Her seçim aslında demokrasi sınavıdır. Ben bugün de herkesin bu sınavdan başarılı bir şekilde geçeceğini umuyorum. Milletimizin başarılı bir sınav vereceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Soyer’den sonra eşi Neptün ve kızı Duygu Soyer de aynı sandıkta oy kullandı. Soyer’in kızı zarfı öptükten sonra oy zarfını sandığa attı.

Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanlığı’na gitmek için okuldan ayrıldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN